Miért akar mindenki lebeszélni az Audi kombi 1,9 PDTDI-ről?
Amikor én ugyanilyen autót vettem 4 éve,akkor az összes haverom lebeszélt róla,mert hogy Audi drága alkatrész,meg drága lesz fenntartani,pedig csak féltékenységből tették,ma már mindnek ugyanilyen van:)
Ha odafigyelsz az olajcserére és az olaj jó minőségére is,nem küldöd hidegen,kimész a világból vele minden gond nélkül.Én Anglia és Magyarország között járom vele Európa útjait,eddig a 4 év alatt 150 ezer km-t raktam bele,most van benne 320 ezer.Akárhol megyek vele 5liter/100km a fogyasztása klimával,soha nem hagyott ott sehol!Mondjuk a főbb dolgokat én kicseréltem(turbo,vezérlés,kettős t.lendkerék)igy bármikor el merek vele indulni bárhová.Sokan meg akarták már venni,de ez már nem lesz eladva soha,amig jár a motorja és nem esik ki az ülés az alján ez marad.
Van a családban egy Q7 is,ami 10 évvel fiatalabb,5x ekkora,de 20 at eszik városban,fapados szar rugózással az ára meg 10x ennyi,na az fog menni hamarosan...A4 marad...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!