Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy abortusz ellenes szülő...

Egy abortusz ellenes szülő ilyenkor mit tenne?

Figyelt kérdés
Ha a 13-14 éves lányát megerőszakolnák, és teherbe esne, akkor mit tenne? Megtiltaná hogy elvetesse? Vagy megváltozna a véleménye?

2017. okt. 31. 20:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
81%

#20 "Az esemény utáni NEM előzi meg a terhességet, hanem egy pár órás terhességet szakít meg. Ezt egy biológus ismerősöm mondta, aki több orvost ismer. "

Biológus vagyok, anyám pedig orvos. Mindketten a fejünket fogjuk ekkora butaságra. NEM TERHESSÉG, mert ha véletlenül megtermékenyülés be is következik, NEM ÁGYAZÓDIK BE! Tehát a terhesség egyszerűen NEM JÖN LÉTRE!

Ülj le fiam, egyes.

2017. nov. 7. 12:32
 32/38 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok sem biológus, sem szakember. Vettem 1x már esemény utáni tablettát, ha jól emlékszem 72 órán belül kellett bevenni. Ennyi idő alatt nem alakul ki a terhesség, nincs mit megszakítani. A beágyazódáshoz is kell X idő, nem tudom milyen megszakításról beszélsz.
2017. nov. 21. 20:35
 33/38 anonim ***** válasza:
87%

Két dolog keveredik, azért alakult ki a vita, hogy terhesség szakad meg vagy nem. Kétféle nézőpont van azt illetően, honnantól számítjuk a terhességet:

- Az egyik szerint a petesejt és az ondósejt találkozásától.

- A másik szerint a megtermékenyült petesejt beágyazódásától. Ez a hivatalos, orvosi álláspont, ami már csak azért is lényeges, mert a megtermékenyült petesejtek egy igen jelentős része (valami 70%, ha jól emlékszem) be sem ágyazódik, ehelyett kiürül. Ha ezeket mind terhességnek vennénk, a spontán vetélések száma az egeket verdesné a statisztikában...

A vallási fanatikusoknak azonban valójában nem az élet védelme a lényeg, hanem az, hogy uralkodni tudjanak a nők teste fölött. Az első megközelítés (hogy a terhesség a két sejt találkozásától indul) azért jön kapóra nekik, mert ezzel az indokkal a teljesen normális fogamzásgátló eszközök ellen is tudnak érvelni, és ebből jönnek az olyan túlkapások, mint hogy az amerikai gyógyszerész nem köteles kiadni a receptre felírt fogamzásgátlót, ha szemétkedni van kedve.

2017. nov. 22. 13:13
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
#33 az utolsó bekezdést szívem szerint kiplakátolnám az utcára, annyira jól magyarázza a sárdobálást amit abortusz esetén rendeznek.
2017. nov. 22. 23:25
 35/38 anonim ***** válasza:
88%
"A fenét nem érző lény az embrió... nézzetek meg videót abortuszról, még embrionális korban is kétségbeesetten védekezik a kis lény az anyaméhben!" Ugye nem arról a hülye néma sikolyról beszélsz? Az a film egy hazugság, az egyetlen célja hogy bűntudatot keltsenek a nőkben amiért dönteni mernek a saját testükről.
2017. nov. 23. 09:23
 36/38 anonim ***** válasza:
72%
#35 MINDENKI aki ezzel jön arról a filmről beszél. Az a baj hiába mondod el hogy az, mindenki azt hisz amit akar.
2017. nov. 24. 06:23
 37/38 anonim ***** válasza:
71%
Hát persze, mindenki abban hisz amiben akar- csak a hittől még nem lesz igaz. Az a film ettől még erős túlzás, durván nőellenes, és pofátlanul manipulativ. Megint visszasüllyesztené a nőket abba az időbe amikor esélyük sem volt saját magukról dönteni.
2017. nov. 24. 10:32
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

utolsó kettő. én is nő vagyok. miért is nem tud a nő magáról dönteni? létezik védekezés is, nem csak abortusz.nem kell ész nélkül szexelni, védekezni kell annak, aki nem akar gyereket. Abortusz esetében már nem csak a saját testéről dönta nő, ugye ez egyértelmű

tudom, hogy létezik, de NAGYON ritka, hogy ne lehetett volna megelőzni egy terhességet.

2017. dec. 12. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!