Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az milyen már, hogy ha apád...

Az milyen már, hogy ha apád kér pénzt tőled, te adj neki meg még meg is igéri hogy vissza adja, de nem adja vissza, de ha te kérsz vagy valamilyen tartozást ki kell fizetnie utánaf fel van lázadva?

Figyelt kérdés

2017. okt. 31. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Én egyszerűen megoldottam. Kért és nem adtam.
2017. okt. 31. 18:26
 2/6 Csucsu007 válasza:
79%
Szar.
2017. okt. 31. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
81%
ne adj...
2017. okt. 31. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerű. Gondolom külön élsz már. Nos, ne adj, de ne is kérj.
2017. okt. 31. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha apám ilyen lenne, akkor tartsa meg ha nem akarja vissza adni, és neki áll feljebb, én nem fogok kérni tőle, de utána ő se kérjen tőlem.

Szerencsére apám nem ilyen. Igaz mióta külön élek nem kértem tőle pénzt. Alapból költözésemkor adott egy nagyobb összeget indulásnak, valamint sokat segített a ház rendberakásában. Persze ha kér úgy is adok neki, mert tudom hogy vissza adja.

2017. okt. 31. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:
73%
Hát ja... Én is utálok kölcsönadni mert az embernek sokszor könyörögnie kell már majdnemhogy a saját pénzéért. Az meg olyan megalázó főleg ha nem sok pénzről van szó. Így inkább nem adok max kivételes esetben, de aki egyszer megszivat annak már nem.
2017. okt. 31. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!