Mit gondoltok azokról, akiknek orrpiercingjük van? Van valamilyen előítéletetek vagy éreztek olyat, hogy ez valamilyen körhöz való tartozást jelképez?
Elég visszafogott lány vagyok, jó tanuló az egyetemen, szeretem az elegáns ruhákat, kosztümöket, egyáltalán nem vagyok bulizós fajta, de valamiért nagyon megtetszettek az orrpiercingek (pici csillogó kő, nem karika vagy ilyesmi). Viszont volt már, aki azt mondta, hogy finom hölgyek nem viselnek ilyesmit, satöbbi, és 90%-ban tényleg csak diszkós lányokon látom.
Szerintetek a piercing ront a magamról kialakított képen, értelmiségi körökben rögtön rosszat fognak feltételezni, vagy lehet piercinget "arisztokratikusan" is viselni?
Igen, én is ettől félek, hogy a legtöbb lányon, ha látom, én is ezt az "olcsó" hatást érzem és sok emberen tényleg igénytelenséget mutat - ettől tartok.
Eddig nagyon ellene voltam, de most valahogy nagyon tetszik. Mások véleménye annyiban érdekel, hogy mondjuk mit szólnak az egyetemen a tanárok vagy ismerkedésben mennyire hátrányos...
Amúgy már bent van és nekem tetszik, de én nem tudom objektíven megítélni, hogy milyen lehet az első benyomás...
Ha neked tetszik, amit látsz, amikor tükörbe nézel, és jó érzéssel viseled, akkor mások is így fogják látni.
Semmi köze az értelmiségnek, meg a kifinomultságnak a testékszerekhez, már ne haragudj, de még a kiskosztümhöz sem. :)
Van egy telepiercingezett barátnőm, aki elegánsabb a hétköznapokban mint a vállat igazgatója. Nem a testékszer kelt olcsó benyomást hanem ahogyan viselik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!