Egy cigánylány vagyok. Magyarnak tartom magam. Rendes, dolgos családom van. De a szerelmemmel szakítottunk, mert a családja kitagadja, ha velem marad. Mit tegyek?
6/31 figyelj csak,
Nem megoldas elhallgatni a valosagot,hiszen nem kell szegyelned. Szerintem mindenkeppen elore mondani kell az igazat.Kapcsolatot hazugsagra nem lehet epiteni.De mindenkeppen csakis olyan fiut talalj, aki kiall erted ,es nem a szarmazasodat nezi, elfogad o is es csaladja is.
Hidd el, nagyon sok ilyen fiu, es csalad is van, akik normalisan gondolkodnak.
A fiam 3 évig volt együtt egy román lánnyal, és amikor a lány apja
megtudta, súlyos beteg volt, a halálos ágyán, a lányának megtiltotta, hogy hogy tartsák a kapcsolatot a fiammal. A lány meg ígérte az apjának, hogy románhoz megy feleségül, és be is tartotta. De nem boldog a férjével.
A fiam sajnos nem tanult ebből, a következő szintén egy román
lány volt, és ennek az apja is tiltotta a lányát. Azt mondta , nem
akar hallani sem olyasmiről, hogy az unokája ne legyen román.
A lány az első román kapcsolatával szült egy román gyereket, haza
vitte a szüleihez, és azt mondta : itt van a román unokátok, ti akartátok, neveljétek fel. Azzal otthagyta a gyereket, és azóta egyik férfi ágyából a másikéba megy...
Fiatal koromban megvoltam győződve, hogy az emberek nagy többsége
kinőte a származási , nemzetiségi és vallás egyéb alapú megkülönböztetéseket . De sajnos nem.
Annál nagyobb szégyen nincs, mikor valaki tagadja, hogy milyen vér van benne. Nem csak 25% vonó van, de ettől függetlenül nem tagadom le, hogy részbe roma származású is vagyok. Én is magyarnak tartom magam, inkább, bár nem értem, hogy miért, mikor ez a nép a legjobban irigy és rosszindulatú és rasszista is. Szóval, inkább vagyok egy igazi lázadó cigány, a bőröm színe barna, szóval még tagadni se tudom, de nem is akarom letagadni, te meg rohadtul szégyelld magad, megérdemled a sorsod! 🖕🏽
Jó cigányosan: rák a beledre, te szuka! 🤦🏽♂️😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!