Mit tegyek ha anyám ezt csinálja?
Figyelt kérdés
Anyám állandóan a párom ellen uszít. Hárman élünk egy háztartásban (én, párom, anyám) és amikor nincs itt a párom, anyám mindig uszítani kezd ellene, rossz dolgokat mondd róla, volt, hogy arra akart rávenni szakítsak vele. Én szeretem a barátomat, nagyon idegesít anyám viselkedése, sokszor alaptalan és nem is ismeri őt. Mit tudnék tenni? Fiatalok vagyunk még, ezért lakunk egyelőre közösen.2017. okt. 30. 16:54
1/4 A kérdező kommentje:
Akárhányszor barátom volt ezt csinálta, de ő az első aki itt is lakik. Kényszerhelyzet, de ő ajánlotta fel. Mégis beleszól a párkapcsolatunkba, irányítani akarja a döntéseimet, folyton azzal jön hogy ő mennyivel másabban csinálta az én koromban és ő ezt nem bírná, satöbbi. Nem érti meg azt, hogy ez engem zavar, nekem rosszul esik. Uszít, próbál manipulálni hogy szakítsak a barátommal, holott nem akarok. A barátom ráadásul 7 napól nincs is itthon minden napot, mert hármat az apjáéknál van.
2017. okt. 30. 17:00
2/4 anonim 

válasza:

De miért lakik nálatok a párod, ha nem bírják egymást anyáddal?
3/4 A kérdező kommentje:
Párom kedveli anyukámat, anyám is kedvelte eleinte a páromat, most is azt mondja hogy amúgy nincs vele baja DE......
és kezdi a hülyeségeit.
2017. okt. 30. 18:34
4/4 anonim 

válasza:

Érdemes lenne külön költöznötök, ha azt szeretnétek, hogy tartós legyen a párkapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!