Felnőttek! Van olyan dolog, amit nem bocsátottatok meg a szüleiteknek és nem is fogjátok?
Az, hogy elhagyott születésem után egyből, és azóta minden alkalmat elszalasztott, hogy láthasson.
De talán nem is bánom
- folyamatos fizikai és lelki terror
- kivételeztek öcsémmel
- nem segítettek elindulni az életben úgy, ahogyan tudtak volna (azért hálás vagyok, hogy volt egy lakás, amibe beköltözhettem, de ezen kívül semmi... pedig lett volna rá pénz, és sztem egy rendes szülő segít... nyilván nem mindent rak a gyerek feneke alá, de na... de nagyanyám heppjeinek a pénzelése fontosabb volt, mint hogy elindítsanak az életben, hogy legyen a számlámon pénz... zsebpénzt nem kaptam, és amiatt ordítottak velem, hogy miért éltem fel azt a kevés pénzt, amit rokonoktól kaptam ünnepekre)
- voltunk fiatalabb koromban egy baráti családi esküvőn, ahol le nem szállt rólam, majdhogynem zaklatott egy 60-as ismerősük, és nem léptek közbe, ehelyett inkább elmentek cigizni annak a fószernek a feleségével, mert ciki lenne XY nénit megsérteni... utána meg kamuztak, hogy jaj, nem látták, meg XY bácsi csak jó fej volt... aha, a fél esküvői vendégseregnek azonnal leesett... tőlük akár meg is erőszakolhattak volna, de az fontosabb, hogy XY néni ne sértődjön meg rájuk, mert nem mennek el cigizni :(
- elmarták a barátaimat, aztán utána leantiszocoztak, amiért nincsenek barátaim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!