Apa nem hív. Ti mit tennétek a helyemben?
Három hónappal ezelőttig rendszeresen felhívtam apát telefonon. Azóta csak egyszer hívtam amikor megszületett a lányom, ami 6 hete volt. Ő még szülés előtt hívott kétszer hogy hogy van a feleségem, de azóta egyszer sem. Annyit még érdemes tudni hogy a felesége többször is hívott és amikor meghívtam őket látogatóba, akkor azt is vele beszéltem meg.
Semmi sem történt azóta. Pedig amúgy az életben végig támogatott az egyetemi tanulmányaimban, az esküvőben, a lakásvásárlásban is.
Szerintetek mit tehetnék? Én gondolom úgy hogy eddig egy oldalú volt a kapcsolatom apával?

"Három hónappal ezelőttig rendszeresen felhívtam apát telefonon"
ÉS??
Mi történt, hogy nem hívod fel?

"az életben végig támogatott az egyetemi tanulmányaimban, az esküvőben, a lakásvásárlásban is.
Én gondolom úgy hogy eddig egy oldalú volt a kapcsolatom apával?"
Igen, ez teljesen egyoldalú kapcsolat volt, de az ő részéről...
...hiszen CSAK ő támogatott eddig téged!

Miért kérdezel bennünket?
Hívd fel, kérj elnézést, hogy mostanra alakult ki a napirendetek a kisbabával, nem tudtad hívni.
Mesélj neki az unokájáról.
Mire vársz?
A kapcsolat legfeljebb miattad vált egyoldalúvá. Régivágású úriembernek képzelem édesapádat, aki szégyellős és férfiatlannak tartja a gyerekágyas anyukát és az apukát zavarni.
Közel 10 éve költöztem el otthonról és azóta gyakorlatilag (na jó ez azért nem igaz, mert hívott, amikor kellett segítségem és akkor szó nélkül segítettem bármi is volt az) csak én hívtam és egy-két alkalmat leszámítva csak én mentem meglátogatni őt. Ő csak akkor jött ha volt erre dolga, leszámítva az elmúlt három hónapot. Ezt untam meg három hónappal ezelőtt. Most már a saját családomra kell jobban fókuszálnom.
Érdekes, hogy anya teljesen más. Ha három napig nem hívom, akkor már hív, hogy mi újság.
Igen _anyagilag_ támogatott. Akkor erről szól az apa szerep, hogy csak a pénzt osztja? Nem is érdekli, hogy éppen mi van a fiával vagy éppen az állítása szerint oly vágyott első unokával? Hiszen már egy éve minden látogatáskor azt hallgattuk, hogy de szeretne unokát, meg hogy majd mi lesz ha unokája lesz. Hogy mi lett, hogy unokája lett? Semmi. Egy ruhát vagy játékot nem vett, amit hoztak azt mind a felesége intézte meg adta is oda.

Én tojnék a fejére.
Egyfolytában hallgattam hogy miért nem hivom apámat.
-Mert most nem ér rá
-Mert most vezet
-Mert most fáradt
-Mert úgyis csak azért hívom mert kell valami
-Hívtam de nem hívott vissza
-Tippelj hogy ki hívott engem évete max 2×
Mondom tudod mit, akkor nem érdekel.

Nálunk tíz éve ez megy, én kb egy éve fáradtam bele, hogy szarik rám.
Mikor elköltöztem 1000km-re, aznap is beugrott, ott volt negyed orát, aztán felpattant hogy mostohaanyám várja és ment is.
Nem gond, hogy megkértem, vigyen be a Keletibe, mert utazotatyo, börönd és hátizsákkal kell mennem, lazán leszarta.
Az volt az utolso csepp, most jo ha négyhavonta ir.
Ö is valami kis pénzt adott (bár a bérletemre volt elég), az okés volt szerinte, de emellett egy hogy vagyot nem volt képrs sohasem mondani.
Az unokáját látni sem fogja, mert mostohám nem fogja engedni neki. :( söt, ugy áll, lehet az esküvömre sem tud eljönni, mert "dolga van".
28n

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!