Van olyan, hogy a szülő azt mondja, hogy nemtud már mit csinálni nem hallgat rám a fiam eset?
Tesóm ilyen. Rá semmi nem hatott/hat. Csak a saját érdekeit nézi, cseszte már át barátait is.
Csak egy radikálisabb lépést lehetne már kipróbálni vele szemben, kidobni az utcára, de őszintén, ismersz olyat, aki ezt ténylegesen meg is tette?
A kérdésedre válaszolva, igen van olyan szülő aki azt mondja, hogy már nem tud mit csinálni, nem hallgat rá a fia (a gyereke ).
Igen, szerintem is, egy szülő meg tudná nevelni a saját gyerekét ha akarná. Ha akarná !
De nem is a retardált gyerekekre gondoltam pl aki allandoan ordit h az kell nekem add ezt ide hanem aki nemtudja h h kell beszélni néha rosszul beszel,nem pakol el maga után:D
Ha elpakol masnap ugyanugy nez ki tudjátok ez a "lázadó" stilus;D
Ez nem neveletlenség, de semmi gond...
Egyébként tanulj meg irni, te szerencsétlen.
wow hogy felhúztátok magatokat o.O :D
Nem tudom,hogy kit mivel fikáztam de legyek szerencsétlen,amúgy meg a helyesírásról ne beszéljünk,mert ha akarok beletudnék énis kötni a tietekbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!