Mit lehet csinálni, ha 18 évesen kidobnak otthonról?
Martin, mi van veled?
egyébként mondok neked egy jó ötletet:
addig még van annyi időd h vkivel haverkodj, és hidd el, tuti lesz olyan, aki azt mondja h pl egyetemistaként bérelnek többen egy lakást, és netán beférsz még oda te is!
de most komolyan ... ennáél jobb ötletem nincs
és mi az a gerillamarketing?
ez a mostani tizenéves korosztály olyanokat tud mondani (akár egész mondatokat is) H EGY SZÓT SE ÉRTEK BELŐLE....
Én nemtom mi lesz itt, ha már a Z generáció is teljes agybaj, a későbbieket már jellemezni se tudom, mintha más bolygóról lennének. Én legalábbis ezt tapasztalom. Hiába beszél hozzám (akár magyarul), fél óra után se értek belőle semmit.
"és mi az a gerillamarketing?
ez a mostani tizenéves korosztály olyanokat tud mondani (akár egész mondatokat is) H EGY SZÓT SE ÉRTEK BELŐLE.... "
A gerillamarketing fogalmát nem a mostani tizenéves korosztály tálalta ki, hanem egy közismert fogalom a reklám, marketing területén, és illik ismerni, ha nem egy kő alatt töltötted az elmúlt 10-20 évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!