Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderül, kidobnak otthonról. Elmondjam vagy ne?
Egy éve együtt vagyok valakivel de nem merem elmondani a szüleimnek mert félek ki raknak otthonról.
A párom 12 évvel idősebb és tudom nem néznék jó szemmel a szüleim a kapcsolatunkat.
Viszont nem akarom titkolni, és együtt el akarjuk mondani nekik.
Tudom azonnal ki dobnak ismerem őket.
Örökké nem titkolhatom de félek ha elmondom megszakad a családommal a kapcsolatom.
Mit tegyek mondjam el? És lesz ami lesz?
Talán egyedül k€ne elmondanom a párom nélkül....
20 N
Fel kell vallalni a masikat - a pasid is legyen ott, elvileg ketten vagytok egy par es nem egyedul.
Ennyi a titok!
Viszont lenne egy kerdesem: mi van ha kozben rajonnek? Az mennyivel lenne jobb? Ettol kell tartani.
Igaz semmivel nem lenne jobb ha saját maguktól jönnének rá...
Ha elmondom azonnal kidobnak, és mivel ide köt a suli azonnal nem költözhetnék páromhoz.
Párom nagyrészt így is külföldön tartózkodik, szóval fel kellene adnom a sulit amit nem szeretnék.
Nem vallásosak de szigorúbb értékrendet követnek mint mások.
Nálluk a házasságon kívüli szex vagy, hogy egy idősebb férfit szeretek megbocsájthatatlan...
Ezért tudom, hogy kiraknának...
Dolgozom jelenleg is félre rakok arra, hogyha mennem kell esetleg egy ideig fizessek valami olcsó albérletet...
De nem igazán keresek sokat, mert csak rész munkaidőben dolgozom. :/
Páromtól meg nem igazán szeretnék kérni... áprilisig kéne kihúznom akkor lenne az utolsó vizsgám.
idióta visszamaradt szüleid lehetnek...
ha kidobnak akkor kidobnak ők vesztenek el téged és nem te őket,állj ki magadért
B+ ilyen embereknek minek gyerek?
Miért vállalnak gyereket?
Botrány.
Felnőtt ember vagy kérdező,beszélj az ősökkel, és jobban tennéd szerintem,ha a barátod nélkül tennéd.
Kéz és lábtörést hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!