Mit tehetek hogy javuljon a viszony?
Figyelt kérdés
férjemmel eggyütt vagyunk 4 éve.született közös gyerekünk is.neki van az elözö házasságábol egy lánya,10 éves.mikor megismertem a férjemet akkor a kislánnyal nagyon jol kijöttünk.egészen a közös gyerek születéséig.azota egyre romlik a helyzet,kerüljük egymást,ha nálunk van,mert nem is áll szoba velem,csak az apja után megy állandoan.nem érzem hogy erre a viselkedésre rászolgáltam volna,és nagyon zavar.férjem szerint az anyja tömitele a fejét.feszültség minden láthatási idö.mit tegyek hogy változzon valami?ha azannyja a bünös,akkor én tehetek bármit,ugyis én leszek a gonosz mostoha2017. okt. 18. 13:55
1/1 anonim 

válasza:

Gyanítom, hogy a kislány féltékeny a közös gyereketekre, és talán te sem úgy és annyit foglalkozol már vele, mint mikor még nem volt saját gyereked.
Tarts önvizsgálatot: vajon mennyi részed van neked a kialakult helyzetben? Hogyan tudnál te javítani rajta?
Azért nem hiszem, hogy az anyja, mert akkor eleinte sem jöttetek volna jól ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!