Szégyellnétek megjelenni a gyereketekkel, akinek az egyik karját tetoválás borítja?
11-es
Te azt írod, párválasztásnál kizáró ok. Nyilván azért, mert szégyellnél mutatkozni egy tetovált emberrel, ha nyilvánvaló mások számára, hogy ő a párod.
Most hogy az ember párja vagy gyereke...? Attól még az ember szeretheti a gyerekét, mert szégyelli a külsejét.
Hú az én gyerekemnek nemcsak az egyik karján van tetoválás, (de az egyiket végig) hanem a két lábán is, a hátán... ráadásul lány...szóval durva. Nekem alapból nem tetszenek az ilyen agyontetovált emberkék, 1-2 elmegy de az is inkább férfiakon, én sosem csináltatnék magamra. Most ezt azért írtam, hogy megértsd én milyen beállítottságú vagyok.
És ennek ellenére eszembe sem jutott, hogy ne jelenjek meg a lányommal nyilvánosan. Sőt, fürdőben is voltunk.
Nem tetszik, de elfogadtam, hogy ő ilyen, és ez az ő személyisége. Ha így döntött, nem tudok mit csinálni. Nekem attól még ugyanúgy a lányom marad, kedves, aranyos, és ugyanúgy szeret engem :-)
Nekem ugyan nincs tetoválásom, de áruld már el, hogy mi szégyellnivaló van abban, ha valakinek ez tetszik!
Normális ember maga miatt tetováltat és lesz.rja mások véleményét. Ismerek agyontetovált orvost, aki szerintem a legjobb és legbecsületesebb doki az országban. Őt biztos nem szégyelli az anyja. Azért ez sokat elárul rólad.
De ez pont olyan, hogy pl. egy apolatlan, hajlektalan kulseju emberrel sem szivesen mutatkozunk, akar rokonunk, akar csak az ismerosunk az illeto.
Vagy egy extrem kinezetuvel sem. Pl. a punkok a tarajos, frizurajukkal, ami kek, zold, piros is lehet akar, mert lattam mar ilyet.
Ha pedig nem mutatkozunk valakivel szivesen, az azt jelenti, hogy szegyelljuk.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Ez a kerdes ihlette az enyemet. Itt is tobben is szégyellnek a gyerekuket raadasul olyasvalamiert, amirol nem is tehet.
én akkor szégyellném ha pl horogkereszt lenne rajta. Vagy virágok meg lepkék (fiún)...
Egyébként meg ne hasonlítsd már össze a tetkőst a szakadt csövessel.
(nincs tetkóm, nem is csináltatnék soha, de párválasztásnál nem kizáró ok, nem ezért nem volt még tetkós)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!