Másoknál sem lehet szabadon mozogni a házban?
Anyád rendesen megőrült, részvétem.
Nálunk apám hasonló: gyerekkoromban sosem engedte, hogy bárki idegen bejöjjön a lakásba, érthető módon, mert gyűjtögető elmebeteg, szereti felhalmozni a szemetet és minél nagyobb szemétdombban élni. Szintén agresszíven ordítozva terrorizálta a családot.
Szerintem az történt, hogy volt egy családi autóbaleset, ahol a családban mindannyian meghaltatok, csak ti nem tudtok róla - kivéve anyádat, egyedül ő maradt életben.
Ti szellemként mozogtok a házban, és szegény édesanyád ezért ordibál folyton, hogy ne zaklassátok, ne kísértsetek, be hajszoljátok az őrületbe, hadd gyászoljon nyugodtan magában.
13-as
Igen ha ez tortent volna, akkor a reakcioja ertheto es normalis lenne, de csak kizarolag ebben az egy esetben.
Viszont igy, nem normalis, es beteges. Nem szabad engedni neki, mert kesobb meg messzebbre mehet a csaladja terrorizalasaban. Le kell allitani, vagy csak egyszeruen sz@rni ra. Apadnak kellene elsosorban a sarkara allnia.
Es nem minden elmebetegseg mogott all am a menopauza, arrol nem is beszelve, hogy egy 45 eves no az esetek tobbsegeben nem menopauzazik meg.
En peldaul 47 eves no vagyok, semmifele menopauzas tunetem nincs, de ha elkezdodne is, miert terrorizalnam attol a csaladomat? Ha ez termeszetes lenne, akkor minden csalad csaladbol bolondokhaza valna.
Szerintem egyik alkalommal amikor ilyet tesz, szépen egymás után vegyétek a kalapot és hangosan odaszólva neki, hogy a kocsmába mentem, menjetek el a kocsmába.
Így mindenki jól jár..
Mostohaanám ugyanilyen idegbeteg, ott kilenc után nem lehet mászkálni, nert ö "nem tud aludni", és bárki kimegy akár a fürdöbe már ordit.
Hülye pitsa, semmi nem jo neki de azt is megszabja, mikor ehetsz...
Én amint tudtan leléptem tölük, apa meg szen edjen vele, ö választotta.
Ahány ház,annyi szokás.
Nálunk nincs ilyen,be is baszna
ne törődj azzal ha ordít, tapasztalat, előbb-utóbb bereked :D
Menj ki és ha ordít ordítson te szenvtelenül csináld amit akarsz és közöld vele, hogy ő nem normális vagy még jobb ne szólj semmit csak nézz rá határozottan. Ha nincs reakció nincs hiszti és akkor neki sincs energiája, mert ő egy energiavámpír.
Anyád kicsit megbolondult szerintem. Jó lenne, ha látná orvos vagy beszélne vele, mert ez nem normális.
Szerintem a családi cseléd szerepkör mehetett az agyára, legalábbis a szavaiból ezt vettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!