Anyukak, ti hogyan viseltetek a lanyotok kulon koltozeset? Es lányaitok hogyan?
Nekem anyukam nagyon nehezen viseli :(
Tudja, hogy ez az elet rendje. De nagyon nehezen viseli. Sirtunk is mind a ketten.
Olyan nehez ez, egyik felem koltozne is a masik meg nem.
Ti mit tanácsoltok?
Hugom egyszer 18 evesen elkoltozott egy evre meg kesobb kb 22-23 evesen is egy kis idore. Anyam mindket alkalommal pityergett es minden nap beszeltek telefonon. Most is el fog koltozni nemsokara de csak a szomszedos telepulesre.
En fiu vagyok de engem is siratott anyam mikor elkoltoztem :D foleg hogy kulfoldon vagyok es az idoeltolodas miatt nehez is beszelgetni.
ÖRültem, hogy végre leléphetek, mert akkor már napi szinten ment a sértődés, a hálátlan szemét vagy, nem mehetsz és társai rinyák.
27 voltam, akkor már éltem külön (24-26 éves koromig).
Nalunk nagyon nehezen megy.
Hozzateszem, kiskoromban en nagyon anyas voltam, nem is tudtam nelkule aldni sosem. Betett hozza az is hogy sajnos el kellett kezdenie ejszakas muszakban is jarni. Gondolhatjatok engem ez hogy megviselt anno. Jo, persze ebbol mar reg kinottem.
Egyebkent kb 5 percre fogunk lakni egymastol.
De nehez a csaladtol elszakadni. Vagyis inkabb anyutol. Es ez forditva is igaz.
Ez az élet rendje. Én csak azért viseltem nehezen, mert az albérletbe nem vihettem magammal a háziállatomat, és anyámra kellett őt bíznom, holott tudtam, hogy nem bír róla rendesen gondoskodni. Igazam lett, még szerencse, hogy a testvérem akkori barátja besegített.
Amúgy szerintem azért is viseled ilyen nehezen, mert anyukád drámázik neked. Nem a világ vége, közel fogsz lakni, gyakran láthat téged. Meg ha nem így lenne, akkor is el kéne engednie téged visszatartó erő (lásd: nyilvános sírdogálás) nélkül. Önző dolog a gyereket otthon marasztalni.
Én 2 éve költöztem el, de most vissza kellet költöznöm 2-3 hétre, míg a saját lakásom elkészül. Most már azt sem értem, hogy bírtam együtt élni velük, sokkal-sokkal jobb külön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!