Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy Anyám...

Mit csináljak, hogy Anyám rájöjjön, hogy nagyon sokat stresszelek az miatt amit csinál velem és amilyen elvárásai vannak felém?

Figyelt kérdés
Egy olyan iskolába járok Budapesten ahol a tagozaton amin vagyok nagyon-nagyon sokat kell tanulni és nagyon okpsnak kell lenni. Mar tavaly is ide jártam, de annyit stresszeltem egész évben meg most is h egy helyen olyan szinten elkezdett hullani a hajam, hogy kopasz folt van a fejemen, homályosan kezdtem látni egy bizonyos távolságban néhány szituációban (orthopédián mondtaák, hogy a látás romlás stressz helyzet miatt alakult ki), ès alvási zavaraim vannak, éjszaka több órára fel kelek. Anyám pedig nem, hogy segítene a helyzeten még ront is azzal, hogy osztályt szeretnék váltani, mert egyszerűen nem vagyok csodagyerek és nem bírom a hajtást, ő meg csak azt mondja, hogy mindig a könnyebb utat választom és az egész életem szar lesz ezàltal. Nem tudok vele erről beszélni. Azt már ő is belátja, hogy sokat stresszelek a suli miatt, de láthatóan úgy akar csinálni mintha ez nem lenne tény. Nem tudom hogyan tudnàm rávenni, hogy átmehessek másik osztályba és, hogyan tudnám vdle megértetni azt, hogy mit érzek. Nagyon kérlek segítsetek!!

2017. okt. 8. 09:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%
És ha abbahagynád a néptáncot? Oké, nekem nem a szivem csücske a néptánc, sok értelme nincs szerintem, lehet, hogy te szereted. De azért azt látnod kell, hogy van egy kicsi szabadidöd, suli után, jó esetben 3-4-től, utána tanulás, marad kb. napi 3 szabad órád, és ebben akarsz társasági életet élni és pasizni, túl kevés idő, iktasd ki a néptáncot és ne akarj mindennap találkozni másokkal, tapasztalataim szerint nem lesz könnyebb akkor se ha átmész az általános tagozatra, ellenben nem lesz jó nyelvtudásod, ami később, ha majd dolgozol, havi 50-100 ezret is jelenthet majd neked. Talán jobb ha többet tanulsz most és később gondtalan életed lesz. Hidd el, az egyetem alatt majd állandóan kávézókban fogsz ücsörögni az ismerőseiddel.
2017. okt. 8. 12:19
 12/13 anonim ***** válasza:
27%

"elegge nagy heti oraszamban neptancolok szoval alig van szabadidom"

Nem jól fogod fel: a néptánc nem kötelező, tehát a néptáncot a szabadidődben csinálod. Vagyis igenis van szabadidőd - amit néptáncolásra használsz nagyrészt. Szerintem nagyon nagy kár lenne abbahagyni!

Az, hogy milyen iskola mellett néptáncolj, továbbra is kérdés. Szerintem jobb lenne átmenned egy kevésbé versenyistálló jellegűbe úgy, hogy meg tudd tartani a néptáncolást.

Édesapádat azért piszkáld kicsit, hogy ha eddig nem is nagyon volt ő a főnök, legalább most, egy ilyen fontos kérdésben végre álljon már melléd! (Aztán punnyadhat tovább, ha annyira akar...)

2017. okt. 8. 14:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolso igazad van😂. Koszonom mindenkinek :)
2017. okt. 8. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!