Mit lehet csinálni egy ilyen anyával?
A héten még minden nap hívott (szombat van).
Ha nem hívom fel, az a baj.
Ha nem tudok mit mondani, az a baj. Ha sportolok, filmezek, tanulok, boltba megyek, az a baj.
Ha nem megyek haza hétvégén, az a baj.
Megőrjít, komolyan mondom. Nem tudom mit csináljak vele. Egyszerűen rosszul vagyok, ha meglátom a telefonon, hogy ő hív.
Már gúnyos a telefonban. (Eddig nem volt). Nekem már az agyamra megy.
Így meg fog szakadni köztünk a kapcsolat.
Biztos az lenne a megoldás, hogy nyugodtan átbeszéljük, de egyszerűen nincs gyomrom hozzá.
Amikor gimis voltam, egyszeruen én is utaltam es nem ertettem hogy a csaladom miert hívogat, vagy ha két napig nem telefonálok akkor mar lecsesztek érte:D de amint kijartam a gumit, es elkezdtem a sajat lábamra állni, akkor jottem ra, vagyis ereztem at igazan, hogy ez nem teher.. Basszus hányan vannak akiknek semmilyen kontaktjuk nincs a csaladukkal, es szerencsés vagyok hogy a családomat érdekli mi van velem. Hogy apukámnak fontos hogy felhívjam nyilvan nem mindennap, de igenis tudja azt hogy élek es nem raboltak el:D (Becsben élek) ha belegondolsz te sem fogsz maskepp tenni ha gyereked lesz:) mindig is a gyereke leszel es érdekelni fogja mi van veled, ha tetszik ha nem. Nyilvan ezt az érdeklődést ha teged ez Ennyire fusztral beszéld meg vele higgadtan es normálisan, nem kell egybol azt felhozni hogy megszakad a kpcsolatotok kesobb meg ilyesmi:)
22/L
Semmit.
Az enyém meg úgy és attól érezné jól magát ha 100 évesen is itt ülnék vele egy szobában.
Most pont menni készülök el a városból, semmibe nem lehet rá számítani, minden intézhetek egymagam. Meg van változva viselkedésileg úgy mint a qrva isten, a hajam az égnek áll már !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!