Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15f vagyok! A helyemben mit...

Krecsi kérdése:

15f vagyok! A helyemben mit tennétek? Most vagyok tizedikes, festő szakmán vagyok, kilencedikben mindig bejártam, viszont tizedikben csak suliba, gyakorlatra nem!

Figyelt kérdés
Igazából, sokat loptam (szüleimtől) sokszor feleseltem, nem segítettem a ház körül, sokat hazudtam! És otttartanak a szüleim, ha betöltöm a 16-ot akkor apum elakar zavarni a házból! És úgy állok hozzá hogy nagyon megbántam és akármikor igazat mondtam már nem hitték el! Múltkor már kijöttek a gyámügyesek, én pont fociedzésen voltam, mikor megtudtam hogy kint voltak eléggé elöntöttek az érzelmek, és bevallom hogy sírtam, mivel tudom hogy nincs rossz életem, viszont én úgy érzem! Mit lehet ilyenkor tenni?!
2017. okt. 6. 11:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
32%
Persze, nem adnálak otthonba vagy ilyesmi, de el sem tartanálak.
2017. okt. 6. 14:57
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
16os, jó hogy te hiszel neki, hiszen nem téged lopott meg meg vert át rendszeresen:-D Ne áltasd, nem tudhatod milyenek a szülei. Én tuti nem bocsájtanék meg neki, nem kisgyerek már, tisztában kellett volna lennie a tettei következményeivel. Most már picsoghat mint egy pelenkás, eltolta. Én arra se vennék mérget hogy ilyen viselkedés után még szeretik.
2017. okt. 6. 15:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Most hétvégén MINDENT CSINÁLJ MEG A HÁZ KÖRÜL AMIT APÁD MOND!

Ha nem mond semmit akkor söpörd le a járdát, szedd össze a levelet vagy f@$zomtudja találj valamit! Bejársz rendesen a qrva iskolába a gyakorlatra is. Anyádék bármit kérdeznek NORMÁLISAN VÁLASZOLSZ. Ezek az alap dolgok!

Én mikor kijött a gyámügy már mondtam is volna nekik hogy vihetnek is a Javító-Nevelőbe vagy ahova akarnak. Ott megtörnél max.3nap alatt.

2017. okt. 6. 15:50
 24/29 kikicsoda ***** válasza:

Akkor te vagy a legkisebb gyerek? Lehet, elkapattak kiskorodban, és visszaéltél a szülői szeretettel. Ha 30 éves nővéred van, nem túl fiatalok a szüleid.

MÁTÓL bizonyítsd nekik folyamatosan, hogy érdemes vagy még egy esélyre.

Vigyázz, mert a gyámügy nem viccel manapság, nem csak a romákkal szigorúak!

Örülj a mint mondtad- a jó életednek, örülj szüleidnek, nővéreidnek.

Szorítok neked!

2017. okt. 6. 17:29
 25/29 anonim ***** válasza:
Hany eves az iskola?
2017. okt. 6. 19:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Vagyis meg hany evig kene jarnod mire elvegzed?
2017. okt. 6. 19:01
 27/29 anonim ***** válasza:
Jól vigyáz ha gyakorlatrol hiányzol akkor megbuksz gyakorlati orák 20%rol kell csak hiányoznod és buktad az egész évedet ismét 10 leszel .gondolom gyámügyesek a sok iskolai hiányzásod miatt jötek ki ,szerintem buktad akkor már a 10.osztályt mert tul lépted a gyakorlati órákrol valo hiányzást .gratulálhatsz magadnak .
2017. okt. 7. 05:59
 28/29 anonim válasza:

Én vagyok az anyuka. Úgy gondolom, hogy a gyerekem színjátékot játszik. Tegnap reggel pl. - csak hogy érzékeltessem a jó szándékát, meg hogy ő változni akar - át akartam vinni a helyre, ahol össze szokták szedni őket. Szőrén szálán eltűnt. Már dolgoztam, majdnem 10 óra volt, mikor anyukám telefonált, hogy hazaért.

Vagy lássuk a mai reggelt. Az apjának le kellett vágnia 2 sertést, hívta a gyereket, hogy segítsen neki. Ez 7 órakor volt. Hozzáteszem, hogy nem lett felébresztve, már fent volt egyébként is.

Hát nem ment. Nem volt kedve. Meg neki 9:40-re volt időpontja, mert meccsre mentek.

Na nem savazom tovább a gyerekemet. Tényleg nagyon el lett kapatva, azt hiszi, hogy mindennek körülötte kell forogni. Csak ebbe már nagyon vele vagyunk fáradva. Hogy mi a végtelenségig adunk, mindig reménykedve, aztán folyamatosan pofára esünk.

2017. okt. 7. 19:11
 29/29 anonim ***** válasza:
fiú, erre válaszolnál?
2017. okt. 10. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!