15f vagyok! A helyemben mit tennétek? Most vagyok tizedikes, festő szakmán vagyok, kilencedikben mindig bejártam, viszont tizedikben csak suliba, gyakorlatra nem!

mivel érdemelték ki ezt a szüleid? van fogalmad róla, hogy mit okozol nekik? egyébként biztosan nem akarnak elzavarni a házból, az ember sokfélét mond ha ideges és csalódott, bántódott. márpedig nagyon megbántod őket a viselkedéseddel, és fájdalmat okozol, de bármennyire is mélyen vagy ebben, mindent jóvá lehet tenni, csak adj nekik időt. adj nekik időt arra, hogy higgyenek neked. nem elég 1x-2x megmondani, hogy megbántad. ilyen sokminden után ne csodálkozz, ha nehezen hisznek neked, ehhez türelem kell, és valódi változás.
megértem, hogy sírtál a gyámügy miatt, ezek szerint megijedtél. tudd, hogy ez nem játék. azt írtad, hogy nincs rossz életed, akkor tudd, hogy mindenhol szarabb, mint otthon, a szerető szüleiddel. gondolkozz el, miért tetted azokat a dolgokat, amik miatt mérgesek? mi volt az oka ezeknek? miért loptál, hazudtál? soha nem szabadna ilyeneket csinálnod a szüleiddel, főleg nem 15 évesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!