A családom miért ellenzi mindenáron azt hogy porozzak?
Figyelt kérdés
nekem olyan testem van ami nehezen fejlodik ezert szeretnek edzes melle porozni, most egy szar nyomi vagyok es en igy nem erzem jol magam, nem szteroidot szednek csak legalisan kaphato port pl kreatin monohidrat az jo arba van es altalaban mindenkinek hasznal, miert nem ertik meg hogy ez nem szteroid es ugyse lesz tole semmi bajom?2017. okt. 3. 12:30
11/18 anonim válasza:
Étrend, plusz ne hívd porozásnak, az nyilván nem segít.
12/18 anonim válasza:
2 dolog miatt nem fejlődsz. 1. Szarul edzel, 2. keveset eszel.
13/18 anonim válasza:
"Elmagyarázhatod nekik, hogy a kreatin egy olyan anyag, amit a szervezet amúgy is termel, te csak rásegítesz.
"
ezt a tesztó kúrára vagy HGHra is lehet mondani :D
14/18 anonim válasza:
Az írásod alapján neked nem a tested fejlődik rosszul, hanem testképzavaros vagy.
15/18 anonim válasza:
Neked a fejedbe van a gond ,attol hogy ilyen vackokat akarsz enni atol nem leszel erősebb ,egyél inkább normálisan ,mindent attol hizni fogsz ,ha meg nem akkor vagy ilyen alkat vagy vagy valamilyen táplálék felszivodási gondod van elmész az orvoshoz azt kivizsgáltatod magad.gondolom nem vagy több 15-16 évesnél azért akarsz ilyeneket beszedni ami nem neked valo.
16/18 anonim válasza:
#15 idióta miért nem lenne neki való? Annyi a lényeg, hogy ha nem tudja alkalmazni, pénzkidobás.
17/18 anonim válasza:
Egy ne hivj idotának én sem sértegetelelek 16 válaszolo
Azért nem valo neki mert magátol is formálodik kamaszként 15 éves fiam 2 éve még kicsi és vékony volt most meg 170 és izmos lett és erős pedig nem szedett semmi port stb mint a kérdező akar magába tömmni .
18/18 anonim válasza:
Magától? Még edzeni se kell hozzá mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!