Homofób szülők! Érdekelne, hogy ti mit szólnátok hozzá, ha kiderülne a gyereketekről, hogy meleg?
Sok meleg fiatallal beszéltem már és nagyon sokan úgy gondoltak a coming outra, hogy "akkor majd biztos kitesznek" vagy valami hasonló, meg többen mondták és olvastam/láttam a youtoubeon is történeteket, hogy ilyenkor a szülők "összetörtek".
Nekem anyukám pl egy eléggé konzervatív és előítéletes tud lenni.
De amikor elmondtam neki, annyit mondott, hogy "jó", aztán megölelt és elmondta, hogy "egy szülő dolga támogatni a gyerekét" és hasonlók. A múltkor már azzal "piszkált", hogy igazán bemutathatnék neki valakit.
(Én vagyok az egyetlen gyermeke. Apukámmal meg nem tartjuk a kapcsolatot, így azt nem tudom, hogy ő hogy reagálna... Nem mintha fontos lenne.)
Valóban reális az, hogy egyes szülők kiraknák a gyereküket vagy hasonlóan drasztikusan lépnének fel, vagy hogy ezt hónapokba telne valakinek elfogadni?
Vagy ezt csak azért érzik így az emberek, mert félnek ettől?
És ezzel most mit akarsz mondani, azon kívül, hogy egy 'apa' lelkileg bántotta a gyerekét, majd öngyilkos lett?
Ha nem öngyilkos lett volna, akkor nyilván meg lett volna a következménye.
És az a helyzet, hogy sokan ellenérzéseket táplálnak ezzel szemben, pl te is.
Ha tényleg úgy lett volna, ahogy mondod nem öngyilkosság lett volna.
Persze, 99%, hogy az egésznek 0 alapja van.
Csak jó érzék kiélni magadat. Itt, mert máshol nem tudod.
Igen, tudom, hogy roasz az életed. De inkább azzal törődj.
Mindenkinek jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!