Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes anyukák miért viselkedne...

Egyes anyukák miért viselkednek így a gyerekeikkel?

Figyelt kérdés

Környezetemben van olyan felnőtt, 30 feletti férfi, akit az anyukája mucikámnak becézi, telefonon gügyög neki, mások előtt úgy öleli át, mint egy pici fiút, úgy ad neki puszikat csak úgy (nem csak üdvözléskor), mintha dedós lenne a felnőtt fia. Ez a fiát nem zavarja. Olyanokat mond neki mikor elmegy a mosdóra, hogy félre ne pisilj, meg ilyenek. Nem egyszer láttam ilyet. Jó, megértem, az anyukája, de akkor is, nem túlzás ez, ti is ismertek ilyeneket?

Nem érdekelnek a mi közöd van hozzá, meg az ehhez hasonló válaszok!

Köszi

2017. szept. 29. 08:56
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a volt párom csinálta ezt a fiával, már akkor kellett volna észrevennem, valami nem stimmel.

Néhány anyukában kicsit túlműködik ez az anyai ösztön, ami nagyon kedves dolog, csak hát ez nem jó a gyerekének(legalábbis a lelendő párjának) illetve az anyuka párjának, mert feláll a hátán a szőr ettől, minimum.

Én legalábbis idővel hatalmas ellenszenvet kezdtem érezni a párom fia iránt, mert mindig is örökös második voltam, és ha nem rajongtam körbe a kamasz gyerekét, én voltam a főgonosz.

2017. szept. 29. 09:04
 2/4 anonim válasza:
100%
Pont mintha a sógoromról írtál volna. Miután a feleségem "kirepült" a szülői házból, anyósom teljesen beijedt hogy egyedül fog maradni ha sógorom is elköltözik onnan. Ettől teljesen bekattant és sógoromat ilyen módon kezeli (aki ezt hagyja). Sajnos ez a srácon teljes mértékben meg is látszik: 30 éves szűz, örök főiskolás (még nem fejezte be), soha egy percet nem dolgozott eddig, önbizalma a "béka feneke alatt".
2017. szept. 29. 09:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem tanultak meg leválni egymásról... vagyis az anyuka nem fogta fel, hogy a fia felnőtt.

A NORMÁLIS mértékű gondoskodással nincs gond, hisz mindig is a gyereke lesz még 60+ évesen is, de ez már túlzás.

Exem is hasonló "férfi" volt, mindenért anyucihoz rohant, semmi önálló gondolat, a szexuális életünket is lazán elmesélte... hagyjuk is. Két év után - miért csak akkor? - kidobtam.

2017. szept. 29. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es, te mindig második leszel, nem értem mit képzeltél...
2018. febr. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!