Ezt ti értitek? Miért viselkednek velünk mindkét szülőnk máshogy?
Nos az van hogy nekem van egy bátyám aki 16 éves. Vele anya jobban kivételezik megenged neki sokkal többet is mint nekem. Megengedi hogy legyen barátnője (jó ez hülyeség mivel egy 16 ez kijár) megengedi hogy később érjen haza és látszólag őt jobban is szereti. Van olyan hogy mai napig is "Hercegem"-nek hívja vagy "Szép szerelmem" (😂). Viszont apu vele sokkal de sokkal szigorúbb. Elvárja hogy segítsen neki a munkában ( nyilván nem fizikai munkára gondol) és hogy jó tanuló legyen ( mondjuk ez nállam is kötelező) ő már kapott pofont is. Megjegyzem ez miatt majdnem el is váltak és két napra külön is mentek anyuék. Na szóval apu szigorúbb (ezek csak kis piti dolgok amiket felsoroltam van ezeknél durvábbak is) anya meg imádja szét dögönyözi és többet enged meg neki.
Én meg vagyok itt 14 éves és lány. Anya nekem csak azt mondja hogy nem járkálhatok úgy mint azok a tizenéves p*csák akiknek a fél s*gge kint van. Haspóló se megengedett és ezzel a kettővel velem nincs is gond mivel inkább bő pulcsi plusz mackónadrág párost szeretem. Nem engedi meg hogy legyen barátom egészen 17 éves koromig mivel szerinte ráérek még és hogy nem kések le semmiről. Ez ks teljesen rendben van mert ugyan így vélekedek erről. Nem nagyon enged el házibulikba (az unokatestvéreimhez akiknél csak rokonok vannak mondjuk olyanok h leisszák magukat meg drogosok) az esti kimenetelell most nincs gond mert mostanában nem járok el sehova. Apuval az a helyzet hogy sokkal jobban megért jobban figyel rám viszont ő az öltöködémet megszabályozza meg nem szereti ha ki van rúzsozva a szám.
Miért viselkednek velünk máshogy?
Bocsi ha értetlen a helyesírásé is ezer bocsi telóról vagyok.
Azért mert az anya a fiához kötődik jobban az apa meg a lányához..évezredek óta így van. Bátyám 35 éves de anya kiszolgálja és kicsifiamnak hívja apu pedig állandóan marakodik vele én meg vagyok neki a kislánya. Biztos van rá valami magyarázat hogy miért ígyvan.
A másik pedig őt azért engedik mindenhova mert 1 idősebb 2 pedig hogy fiú. Nálunk is így volt hogy "de apu én miért nem mehetek bulizni? Válasz: Azért mert te lány vagy. Gondolom nem kell magyarázni hogy a lányokra nagyobb veszély leselkedik mint a fiukra.
Ez hülyeség. Nem minden apa a lányához kötődik jobban. Én fiú vagyok és egyszer véletlenül meghallottam, hogy én vagyok apu kedvenc gyereke. Apu egyébként nem érezteti velünk ki a kedvence. A szívének nem tud parancsolni, de igazságos, nem kivételező még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!