Másnak is ilyen a családja?
Sziasztok!
Testvéremmel húszon évesek vagyunk. Én lediplomáztam tavaly,azóta rendes állásom van a szakmámban. Ő még tanul..soha nem is dolgozott. Szüleim mindent alá tesznek. Autó, mindennapra reggeli, kaja a suliba. Én mikor tanultam magamnak vettem a bérletet,magamnak fizettem az albérletet és a kaját. Soha nem kaptam semmire pénz,pedig néha megszorultam. Rosszul esik ez.
Van egy párkapcsolata is már fél éve a testvéremnek. Az illetőnek van egy 4 hónapos babája. Elég sokszor itt alszanak nálunk,olyankor a szüleim vásárolnak be nekik a saját pénzükön. Elég idegesítő ezt látni.
Mivel már elegem lett ebből segítséget kértem nagyszüleimtől,akiknek 2 házuk van. Az egyikbe beköltöztem volna,fizettem volna a rezsit vagy valamennyit azért ott lehessek,de közölték kiadják másnak...viccesen alacsony összegért.
Most azon idegeskedem,hogy merre tovább? Egyedül nem valószínű,hogy bírnék fizetni albérletet. Fogalmam nincs merre induljak el. Itthon az alvást el is felejthetem,mert a gyerek egész éjjel sír. A testvéremék hétvégente sokszor bulit tartanak itthon,isznak...Én meg másnak melóba járok. A szüleimmel nem értek szót,mert ők is sokat járnak bulizni.
Mit tennétek?
Egy elkeseredett 25 éves lány.
apukámmal ugyanígy bántak a szülei és mégis tehetős vállalkozó lett míg az aki alá mindent odaraktak egy igyen élő senki...
keress munkalehetőségeket, amivel többet tudsz keresni. szívesen segítenék de nem tudom mi a végzettséged. írhatsz privátban is ha nem szeretnéd kinyílvánosítani.
a másik lehetőség, hogy tanulj tovább munka mellett. rengeteg előnnyel jár az ha tanul az ember. akár külföldre is mehetsz. megéri nagyon.
milyen nyelveket beszélsz? mivel foglalkozol? mennyi tartalékod van? ha ezekre választ adsz sokkal jobban tudnék segíteni.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!