Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen képmutató a...

Másnak is ilyen képmutató a családja?

Figyelt kérdés
Mások előtt megjátszuk a tökéletes családot, óvjuk a látszatot, miközben igazából nálunk senki sem szereti a másikat szívből. Amikor a nővéremnél vagyok, ő illeti anyuékat mindenféle jelzővel, itthon meg apu mondja le őt meg a férjét mindennek. A lényeg az, hogy mikor találkoznak, eljön a nővérem vasárnap délután vagy valami ünnepet ülünk, nagyban megy az erőltetett bájcsevej...
2012. máj. 21. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Én anyósékat utálom,de a felszínen muszáj bájologni,már csak a párom miatt is.Egyébként mindenki tudja,hogy csak színjáték az egész.Művészi szinten űzzük.Meg lehet szokni.Jobb,mint állandóan egymás torkának esni.
2012. máj. 21. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Minden szülő szereti a gyerekét!!!

A gon ott lehet,hogy nemtudják kimutatni felétek.

Mi egy karácsonyi összejövetelen borítottuk ki a sz@ros bilit.

Mindenki elmondta a sérelmét és azóta minden jobb lett!

De addig nekünk is gáz volt.Valaki kezdje el...

2012. máj. 21. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki képmutató. Ki így ki úgy.
2012. máj. 21. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. máj. 21. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát, apám már párszor odamondogatta volna a nővéremnek a magáét, csak az a baj, hogyha ő megindul, aligha lehet megállítani. Akkor repülnek a tányérok, székek, csattannak a pofonok, végül menekül ki merre lát.

Végülis mindig én könyörgöm ki apámtól, hogy ne legyen botrány, mert ha egy ilyenre sor kerülne, a nővéremék soha többé nem tennék be a lábukat hozzánk.

2012. máj. 21. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem igen, egyesek csak udvariasságból csinálják, mert nem akarnak balhét. A bácsikám és a nénikém pl. nagyon utálják a fiuk (vagyis az unokatesóm) feleségét. Ezt csak nekünk mondták el nyíltan. Én teljesen megértem az ő problémájukat. Az unokanővérem is utálja őt, ezért ő inkább nem jön el a családi látogatásra, ha az a nőci is ott lesz. Ő sem szeret balhézni, sem képmutató lenni. Inkább elkerüli, akkor szent a béke.
2012. máj. 22. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elmondják egymást mindennek, de ez nem feltétlenül a szeretet hiányának a jele.

Én a bátyámat mindig szidom anyunak, pedig szeretem. Pont ezért szidom, mert érdekel és bánt, ha hülyeséget csinál.

2012. máj. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!