Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet manapság külön...

Hogy lehet manapság külön költözni a szülőktől ilyen ingatlan árak mellett?

Figyelt kérdés
Ha lehetséges egyáltalán, akkor hány évesen, s mekkora fizetés mellett?

2017. szept. 27. 17:37
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

Utolsó! És annak pontosan mi is az értelme, hogy a szüleimtől idegenekhez költözök nyomorogni, úgy hogy mellette félre tenni se tudok?

Az rendben van, hogy manapság a saját lakás öneröből nem alap, de hogy hitelből is nehéz eljuttni addig az már szvsz nincs.

2017. szept. 27. 20:33
 12/35 Unikornispata ***** válasza:
27%
20% önerő 4 000 000 Ft?Hát,ne húsz milliós házat tessenek venni,és akkor máris egyszerűbb!
2017. szept. 27. 20:56
 13/35 anonim ***** válasza:
34%
Vidd lejjebb az igényeidet, legyen elég egy Pest melletti kicsi ház. Legyen lakáskasszád is. Szüleid hogy hogy nem tudtak félre tenni tíz évvel ezelőtt havi ötezret?
2017. szept. 27. 21:17
 14/35 A kérdező kommentje:

Én nekem igazán nincsenek nagy igényeim,de az XX. kerületben nézegettem lakásokat, sima, régi paneleket és 16 millió alatt nem találtam. De nem ritka a 20 milliós.

És 50 négyzetméter körüliek...

[link]

[link]

[link] (49 m2 18.5 M Ft)

[link]

[link] (51 / 19.9 M Ft)

[link] ( szaros42 négyzetméter 16 millióért!!!)

[link] 36 m2 / 13.6 millió

Lehet, hogy innen valami viszonylag jó környéknek számít, s azért is magasabb az ára, amnyira nem ismerem ezeket a helyeket, de pl. Az utolsó nem pont úgy néz ki... A Kossuth Lajos utcátmeg ismerem. Tudom, hogy relative szarkörnyék és tessék: [link]

A Helsinki Úton ahol még csótányok is vannak, ot tis 56m2 és 15.2 milla.

Néztem még a pacsirtatelepen is, ott is hasonló a helyzet.

Illetve Szigetszentmiklóson találtam eddig a legjobbat: 59 m2, 14.8 millió. De pl. nincs szemétledobó sem ami megkérdőjelez dolgokat szerintem...

2017. szept. 27. 21:35
 15/35 anonim ***** válasza:
17%
Ugy hogy tanunlni kellene, szakmat, nyelveket es rogton meg van oldva.
2017. szept. 27. 23:42
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

Költözz le Borsodba vagy Szabolcsba, panel kétmilla, családi ház nagy telekkel négymilla. :D

Az az igazság, hogy a fővárosban nevetségesen elszállt árak vannak, szóval itt az tud elköltözni, akinek van szülői segítsége. Hogy ez örökölt ház, vagy "csak" annyi, hogy nem kell otthon beszállnia a költségekbe, hogy gyűjthessen, ez változatos, de a lényeg egy: segítség nélkül nem lehet. Vagy legalábbis baromi nehezen.

(Egyébként a 20. kerület kifejezetten drága környék szerintem.)

2017. szept. 28. 07:55
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

[link]

Hátha segít ez valakin :))

Ismerősöm így vett lakást magának :)

Hajrá fiatalok,baromi nehéz a dolgotok :(

2017. szept. 28. 08:28
 18/35 anonim ***** válasza:
31%

Ha Pesten akarsz sajat lakast akkor rengeteget kellett volna tanulj , de csak nyafogsz.

Csongrad megye kis falu, 6 millio egy kis haz.

2017. szept. 28. 09:31
 19/35 anonim ***** válasza:
12%

Igenyek azok vannak latom...

Sevol mashol a vilagon nem koltoznek sajat lakasba a fiatalok

Mindenki berel

2017. szept. 28. 09:41
 20/35 anonim ***** válasza:
55%
10 éve külön élek a szüleimtől, de ez nem azt jelenti, hogy rögtön saját lakást is vettem.
2017. szept. 28. 09:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!