Hogy lehet manapság külön költözni a szülőktől ilyen ingatlan árak mellett?
Utolsó! És annak pontosan mi is az értelme, hogy a szüleimtől idegenekhez költözök nyomorogni, úgy hogy mellette félre tenni se tudok?
Az rendben van, hogy manapság a saját lakás öneröből nem alap, de hogy hitelből is nehéz eljuttni addig az már szvsz nincs.
Én nekem igazán nincsenek nagy igényeim,de az XX. kerületben nézegettem lakásokat, sima, régi paneleket és 16 millió alatt nem találtam. De nem ritka a 20 milliós.
És 50 négyzetméter körüliek...
[link] (49 m2 18.5 M Ft)
[link] (51 / 19.9 M Ft)
[link] ( szaros42 négyzetméter 16 millióért!!!)
[link] 36 m2 / 13.6 millió
Lehet, hogy innen valami viszonylag jó környéknek számít, s azért is magasabb az ára, amnyira nem ismerem ezeket a helyeket, de pl. Az utolsó nem pont úgy néz ki... A Kossuth Lajos utcátmeg ismerem. Tudom, hogy relative szarkörnyék és tessék: [link]
A Helsinki Úton ahol még csótányok is vannak, ot tis 56m2 és 15.2 milla.
Néztem még a pacsirtatelepen is, ott is hasonló a helyzet.
Illetve Szigetszentmiklóson találtam eddig a legjobbat: 59 m2, 14.8 millió. De pl. nincs szemétledobó sem ami megkérdőjelez dolgokat szerintem...
Költözz le Borsodba vagy Szabolcsba, panel kétmilla, családi ház nagy telekkel négymilla. :D
Az az igazság, hogy a fővárosban nevetségesen elszállt árak vannak, szóval itt az tud elköltözni, akinek van szülői segítsége. Hogy ez örökölt ház, vagy "csak" annyi, hogy nem kell otthon beszállnia a költségekbe, hogy gyűjthessen, ez változatos, de a lényeg egy: segítség nélkül nem lehet. Vagy legalábbis baromi nehezen.
(Egyébként a 20. kerület kifejezetten drága környék szerintem.)
Hátha segít ez valakin :))
Ismerősöm így vett lakást magának :)
Hajrá fiatalok,baromi nehéz a dolgotok :(
Ha Pesten akarsz sajat lakast akkor rengeteget kellett volna tanulj , de csak nyafogsz.
Csongrad megye kis falu, 6 millio egy kis haz.
Igenyek azok vannak latom...
Sevol mashol a vilagon nem koltoznek sajat lakasba a fiatalok
Mindenki berel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!