Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben a szülő megenged...

Ilyen esetben a szülő megengedi, hogy lánya másnál aludjon?

Figyelt kérdés
Szülőkhöz szólna a kérdésem leginkább.Ilyen esetben megengednétek a lánytoknak,hogy egy fiúnál aludjon?Tegyük fel,hogy van egy kamasz lányotok aki egy fiúnál szeretne aludni viszont a fiút ti nem ismeritek de ő nagyon ott akar aludni ti megengednétek így,hogy a fiúval aludjon?Még úgy is,hogyha még hivatalosan nincsenek együtt csak ismerkednek.A barátom öccse így visz haza lányokat és eléggé meglepődtem,hogy a lány szülei így elengedik,hogy nyugodtan aludj nála bár nem láttuk még soha a fiút de biztos jó fej.A párom volt barátnője is így aludt náluk.Nekem ez picikét fura,hogy a párom anyukája és a lányok szülei is belemennek ebbe.Az öccse legtöbbször 18 éves lányokat visz haza ilyen korban már egy kicsit másabb de volt már arra példa,hogy 14-15 évesen mentek hozzá a lányok páromhoz is az exe 14 évesen ment és aludt ott két hónapnyi járás után.Normális,hogy úgy látatlanba beleegyeznek,hogy na kislányom persze mehetsz és ennyi idősen ennyi idő járás után vagy épp járni se kell ahhoz,hogy ott aludjon és esetleg történjen köztük valami intim kapcsolat van amikor 14 évesen?Nem féltékenykedésből csak nekem fura,hogy ennyi idősen másokat elengednek a szülei engem meg 18 évesen is alig akarnak engedni vele aludni.Ti megengednétek úgy a lányotoknak az ott alvást,hogy nem is ismered a fiút és nem is járnak de ott aludhat?
2017. szept. 15. 22:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Azért az nem mindegy, hogy nagykorú-e. 14-15 évest eleve nem engedném, hogy pasinál aludjon, 16-17 között csak akkor ha jól ismerem a fiút és akkor se szívesen. Afölött viszont már felnőtt, szóval nem szolhatok bele.
2017. szept. 16. 09:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahány ház, annyi szokás ...

Érdekes világot élünk!

2017. szept. 16. 11:19
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
Mi biztos nem engednénk meg neki, bár tisztában vagyunk vele, hogy nem állíthatunk a lyuka mellé egy fegyveresőrt, amit meg akar csinálni, azt úgyis meg fogja, de nem a mi szülői rásegítésünkkel, támogatásunkkal.
2017. szept. 16. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
34%

Elejét olvastam csak, de ez nem így működik. Csak egy félrenevelt gyerek nem avatja be szüleit. Nem tudom, lánynak milyen elemzési és mérlegelési készségei vannak. S még sokáig sorolhatnám.

Na meg persze egy rendes nevelésben nincs megengedés vagy nem megengedés, csak nagyon alapos magyarázat.

2017. szept. 16. 12:43
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

Alapjában igazad van, magam is ezt vallom.

Én is így lettem nevelve és ebben a szellemben neveltem a gyerekemet is.

Mégis azt kell mondjam, hogy a szerelem - vagy amiről kamaszként azt hisszük - az egy más kategória. Szívem szerint ezt nevezném "másállapotnak" nem a terhességet, mert nagy hülyeségeket képes csinálni ennek hatására egy ember, valljuk be, még felnőttként is.

Mint mondtam, engem nagyon felvilágosultan és intelligensen neveltek a szüleim, mégis visszagondolva csináltam olyan baromságokat, hogy a hajam égnek áll így utólag, csupán az ösztöneimtől és a tapasztalatlan gyerekagyamtól vezérelve.

Nos, ezektől szeretné egy felelős, jó szülő a gyerekét megóvni, ... már amennyire tudja.

2017. szept. 16. 12:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem engedném meg, és azt is megmagyaráznám neki, miért. Ugyanakkor mindenképpen olyan viszonyra törekednék vele, hogy beszámoljon a dolgairól, és érezze, odajöhet elmondani azt is, ha hülyeséget csinált. Igyekezném abban a szemléletben nevelni, hogy ne érezze szükségét 14-15 évesen szexelni, azért felvilágosítanám. Nehogy az legyen, hogy akkor a tudtom nélkül csinálja, én meg nagymama leszek.
2017. szept. 16. 22:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem engedném meg.

Akiben annyi felelősség nincs, hogy nem alszik idegen! srácoknál, az hülye.

Aztán meg picsog, ha a srác megerőzakolja. Hát, nem kell ottaludni.

Félreértés ne essék, elítélem az erszakot, de nem kell esélyt sem adni a másiknak, hogy bánthasson.

Engem fényes nappal erőszakolt meg kis híján a randipartnerem, akivel előtte azért már hetekkel beszélgettem, mégis...

2017. szept. 17. 13:38
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó. Miért szerinted a lány nem szexelni menne át éjszakára?
2017. szept. 17. 13:41
 19/19 anonim ***** válasza:
A szülői házba valahogy pofám nem lenne ilyen rövid idő után felhozni bárkit is, akármilyen korban.Megkérni a szüleimet pláne nem.Most is úgy van,hogy ha lakótársaim hazamennek, akkor felhozok akárkit,ha nem, csak akkor,ha nagyon komoly.
2017. szept. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!