Ilyen esetben a szülő megengedi, hogy lánya másnál aludjon?
Ahány ház, annyi szokás ...
Érdekes világot élünk!
Elejét olvastam csak, de ez nem így működik. Csak egy félrenevelt gyerek nem avatja be szüleit. Nem tudom, lánynak milyen elemzési és mérlegelési készségei vannak. S még sokáig sorolhatnám.
Na meg persze egy rendes nevelésben nincs megengedés vagy nem megengedés, csak nagyon alapos magyarázat.
Alapjában igazad van, magam is ezt vallom.
Én is így lettem nevelve és ebben a szellemben neveltem a gyerekemet is.
Mégis azt kell mondjam, hogy a szerelem - vagy amiről kamaszként azt hisszük - az egy más kategória. Szívem szerint ezt nevezném "másállapotnak" nem a terhességet, mert nagy hülyeségeket képes csinálni ennek hatására egy ember, valljuk be, még felnőttként is.
Mint mondtam, engem nagyon felvilágosultan és intelligensen neveltek a szüleim, mégis visszagondolva csináltam olyan baromságokat, hogy a hajam égnek áll így utólag, csupán az ösztöneimtől és a tapasztalatlan gyerekagyamtól vezérelve.
Nos, ezektől szeretné egy felelős, jó szülő a gyerekét megóvni, ... már amennyire tudja.
Nem engedném meg.
Akiben annyi felelősség nincs, hogy nem alszik idegen! srácoknál, az hülye.
Aztán meg picsog, ha a srác megerőzakolja. Hát, nem kell ottaludni.
Félreértés ne essék, elítélem az erszakot, de nem kell esélyt sem adni a másiknak, hogy bánthasson.
Engem fényes nappal erőszakolt meg kis híján a randipartnerem, akivel előtte azért már hetekkel beszélgettem, mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!