Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért kiabál állandóan...

Anyám miért kiabál állandóan velem?

Figyelt kérdés
Nem jó neki soha semmi, akármit csinálok. Én szoktam takarítani, de megjegyzi, hogy továbbra is kosz van, majd ő jobban kitakarít. Nincs olyan nap, hogy ne veszekedne velem. Ha pl. elmondok neki egy hírt, amit a tv-ből hallottam, azt mondja nem érdekli, de amúgy mindenre ezt mondja, mondhatok neki akármit. Hogy ha valamit nem úgy cselekszem, ahogy ő azt elképzeli egyből beszól. Pl. ha valamit nem úgy mondok, ahogy ő azt elképzeli, akkor egy hülye vagyok. Megjegyzéseket tesz a kinézetemre, szerinte semmi értelme szépen öltözködnöm, mert úgy se tetszem senkinek. Ma rosszul érezte magát, és megjegyezte, hogy miért nem mentem oda hozzá egyből. Pedig nem is szólt, azt várta volna hogy találjam ki valami baja van. Odavittem neki a gyógyszert, erre fel megkapom, hogy én egy köcsög vagyok, mert semmit nem segítek rajta.
2017. szept. 6. 22:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Milyen a kapcsolatuk apukáddal? Anyukám akkor volt ilyen frusztrált, anmikor apukámmal megromlott a viszonyuk. Anya tiszta ideg volt folyton, már apám gondolatától is rosszul volt. A megoldàs az lett, hogy elváltak.
2017. szept. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!