Mostoha szülőtökkel milyen a kapcsolatotok? Elfogadtátok egymást?
Figyelt kérdés
Hogy érintett titeket, amikor kiderült hogy valamelyik szülőtök mással fog élni, nem apukátokkal vagy anyukátokkal?2017. szept. 5. 11:54
11/12 anonim válasza:
Még két éves sem voltam, amikor apám elhagyott minket. Nevelőapám 1 évvel később jött. Nagyon szeretem, tényleg a lányaként nevel, és nem tesz különbséget köztem és az anyuval közös gyerekei között.
Apu párjával nagyon rossz a viszonyunk, mert próbálja tiltani tőlem az apámat, akit szeretek.
12/12 anonim válasza:
A nevelőapámat szeretem, jól megvagyok vele, jobban mint anyámmal. Bár néha eszembe jut, hogy mégsemlehet olyan jó ember, ha anno nem zavarta, hogy anyámnak férje és gyerekei vannak...
Apum barátnőjét nagyon szeretem, néha úgy érzem, hogy anyám helyett ő az anyám. Örülnék neki, ha tényleg így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!