Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti mit szólnátok ahhoz...

Szülők ti mit szólnátok ahhoz ha a 16 éves lányotok férfi boxert hordana? (csak alvásnál mert kényelmesebb neki abban)

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 20:34
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
67%

Ehhez szerintem senkinek semmi köze.

Én is aludtam már egyszer boxerban, a saját fehérneműm koszos lett és nem volt nálam másik, a párom boxerét vettem fel.Semmi extra, mint egy rövidnadrág.

Ha neki az kényelmes, akkor miért ne?

2017. aug. 31. 08:10
 22/31 anonim ***** válasza:
47%
Azért kíváncsi lennék a reakciókra, ha a kérdés arról szólna, hogy egy fiú aludna csipkés tangában. Akkoris természetes dolog lenne vagy szokás szerint ezen az oldalon a nőknek néznék el jobban azt is miben alszanak ?
2017. aug. 31. 09:14
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, kb. olyan mint egy kis rövidnadrág.
2017. aug. 31. 09:56
 24/31 anonim ***** válasza:
81%
22: A boxer teljesen olyan, mint egy rövidnadrág, amit bárki hordhat. A csipkés tanga viszont csipkés tanga, nem keverhető össze mással.
2017. aug. 31. 09:57
 25/31 anonim ***** válasza:
46%
Nem baj, hiszen ez csak egy alsónemű, senki nem látja. Felőlem hétköznap is hordhatja. Egyébként sokkal egészségesebb is, mint a leheletvékony tangabugyik, amikről már nem egyszer bebizonyították, hogy milyen csúnya fertőzéseket okozhatnak még maximális higiénia esetén is.
2017. aug. 31. 11:23
 26/31 anonim ***** válasza:
De most nem mindegy,miben alszik,komolyan???? Hát,elég pipa lennék,ha anyám meg akarná mondani még azt is,hogy miben aludjak! Ettől már csak egy lépés,hogy azt is meg akarja mondani,mit gondoljak.
2017. aug. 31. 11:57
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
"Azért kíváncsi lennék a reakciókra, ha a kérdés arról szólna, hogy egy fiú aludna csipkés tangában. Akkoris természetes dolog lenne vagy szokás szerint ezen az oldalon a nőknek néznék el jobban azt is miben alszanak ?" Nekem van férfi ismerősöm, aki hord ilyet. Engem ez nem zavar. Pedig tuti kényelmetlen, nekem nőként is az sokszor.
2017. aug. 31. 12:00
 28/31 anonim ***** válasza:
69%

#22-es, egy csipkés tangabugyit senki sem kényelemből vesz fel. Ellenben egy boxert igen.

A kettő téma nem ugyanaz!

De felőlem akár aludhat egy férfi abban is, ha nem akar jót aludni.

Bár én még mindig a meztelenül alvást preferálom.

2017. aug. 31. 13:12
 29/31 Szabó Szabolcs 73 válasza:
100%

22-es azért ez kissé erőltetett demagóg igazságkeresés. Nem arról van szó hogy kinek mit néznek el, hanem egszerüen az elfogadott mai ízlés szerint azért hasonlítsd már össze: nő - sima férfi bakancs

Férfi - magassarkú

Nő - férfi ing

Férfi - csipkés női blúz

Nő - férfi szövetnadrág

Férfi - szoknya

Ès ne is gyere azzal hogy "és ki határozza meg mi a jó ízlés"

Egszerűen ez az elfogadott és így is van jól.

2017. aug. 31. 16:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Hívnék papot..
2017. aug. 31. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!