Szülők ti mit szólnátok ahhoz ha a 16 éves lányotok férfi boxert hordana? (csak alvásnál mert kényelmesebb neki abban)
Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 20:34
11/31 anonim válasza:
Semmi rossz nincs abban. Én is bikiniben szoktam aludni. 24F
12/31 anonim válasza:
Bár nem vagyok szülő, el nem tudom képzelni, mi ezzel a gond. Nyugodtan aludjon, amiben akar, nagyon tág határok között.
13/31 anonim válasza:
Horváth Kati iskolába is abban ment... (Bezzeg az én időmben)
14/31 anonim válasza:
Volt páromnak voltak mintás boxerei, simán felvettem otthonra rövidnadrágként is akár. Gond egy szál se! :)
15/31 anonim válasza:
Egy ismerősöm (lány) egy kockás férfi boxert hordott nyaranta sort helyett :) bevarrta az elejét és kész. esküszöm, fel sem tűnt, amíg nem mondta, hogy az egy boxer.
16/31 anonim válasza:
Hát mit szolnék hozzá? A boxer tulajdonképpen egy kisnadrág, nyugodtan lehet benne aludni. Miben kell aludnia egy nőnek, tangában?
17/31 anonim válasza:
Bár én férfi boxert nem hordtam, de nőim az volt és van is még mindig. Igazából annyi a különbség, hogy elől nincsen bevarrás rajta.
Mivel testhez simuló, én suliban is simán használtam. Tesi órákon remek volt, hiszen egyáltalán nem izzadtam bele.
Kényelmes, puha, nem vág be, nem szorít el.
Nyilván randira, romantikus együtt létre nem ilyet vesz fel az ember lánya, de sima hétköznapokon hordani is teljesen oké. Olyan, mintha rajtad se lenne.
19/31 anonim válasza:
Semmit, mert nincs a világon ennél természetesebb dolog.
20/31 anonim válasza:
A kerdes hogy kinek a boxere. ha egy 30as tage akkor azert aggodnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!