Elvált szülők gyermekénél gyokoribb, hogy nem akarnak gyereket?
Figyelt kérdés
Hogyan látjátok? Ha ismertek valakit, akinek a szülei elváltak, ő akar saját gyermeket?2017. aug. 29. 22:14
1/4 anonim válasza:
Az enyémek elváltak, van gyerekem. Nem merült fel bennem még ilyen összefüggés. De az én szüleim között nem voltak veszekedések, sem a válás előtt, sem utána. És a válásuk gyerekként nem okozott nekem nagy lelki terheket. Talán ez is szerepet játszik benne. Akiről tudom, hogy a szülei elváltak, azok között is többnek van gyereke, mint ahánynak nincs.
2/4 anonim válasza:
Én is elvált szülők gyermeke vagyok, apám alkoholista volt, mikor elváltak (elég macerásan, haraggal). Nem szeretnék sosem gyermeket, mert nem érzem, hogy jó anya lennék. De nem hinném, hogy összefügg.
3/4 anonim válasza:
Nekem elváltak.Két gyerekem van.mindig is akartam gyereket. Ők az életem.
4/4 anonim válasza:
Nekem elváltak a szüleim, de egyszer majd szeretnék gyereket. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!