Tündi0212 kérdése:
Akinek a gyermekénél agy tumort találtak milyen tünetei voltak?
Figyelt kérdés
Azert teszem fel ezt a kérdést mert kislanyom 22 honapos es 2 hetente 1 szer reggel hány és van egy hig szeklete akkor es utanna semmi baja nincs rosszul eszik iszik jatszik! 2 honapja kezdődött! Más tünet nincs voltunk neurologian,ultrahangon ,vervetel volt minden negativ lett azon kivul hogy vasat kell szednie ! Nem szedul semmi ilyen . dr nő koponya mr vizsgálatot szeretne csinaltatni tumor kizarasa miatt azt mondta csak a biztossag miatt:(( neurologus nem ajanlotta ! Elsonek gasztrora kellett volna kuldenie masik orvos azt mondta szerintem is ! Esetleg aki megosztanà velem a tumornak a jeleit megköszönem! Vagy ha valakinek volt ilyen problemaja allergia vizsgalat meg tart2017. ápr. 25. 10:36
1/4 anonim válasza:
Teljesen kizárt, hogy ez agydaganat legyen! Kisgyermekeknél nagyon hamar kialakulnak a tünetek és nem pedig kéthetente egy reggeli hányás hívná fel rá a figyelmet hanem minden napos lenne a dolog! Jobbulást! :)
2/4 anonim válasza:
Az agytumor egyik jele elviselhetetlen fejfájás, ezenkívül rengeteg más is lehet.
Nekem mind2 gyerekem sokat hányt, de annak idején én is. Ha kivizsgáltattad, akkor főleg biztos lehetsz benne.
3/4 anonim válasza:
mármint abban lehetsz biztos, hogy nincs baja a gyereknek..
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy irtatok . én tudom hogy nem az csak az orvos mondta hogy reggeli hanyasok álltalában ennek a betegsegnek a jelei és igy ezen kattogok! Meg hát nem szeretném hogy fölöslegesen elaltasák én valami ételallergiára gondolok mivel hányáskor van egy hig bűzös nyálkás széklete! Allergia vizsgalat eredmény még nincs! Felszivodas zavarrol is olvastam azert szeretném hogy elsönek gasztron nézzék meg . nálatok mitol volt hányas??
2017. ápr. 25. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!