Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagyja, hogy én...

Miért nem hagyja, hogy én döntsem el milyen telefont veszek?

Figyelt kérdés

Kaptam nemrég a családomtól a szülinapomra annyi pénzt, hogy vehessek egy új telefont magamnak.

Ki is néztem egyet, ami nagyon jó ár-érték arányúnak tűnik, rengetegen dicsérik, ilyesmi kütyükhöz nagyon értő ismerőseim szerint is jó vétel lenne, viszont egy itthon még nem annyira elterjedt (de amúgy híres és jó) kínai márkáról van szó.

Mikor mutattam anyámnak, teljesen kiborult, hogy nem fogom "no name vacakra" költeni a pénzem, vegyek samsungot, neki is az van.... Igen az van, és évek óta szenved vele, mindig minden baja van a telefonnak.. Nekem is volt már, soha többé..

Na most a legjobb az egészben, hogy anya úgy akarja megmondani hogy mit vegyek, hogy én állítok be neki új hátteret, én írok be új telefonszámot neki, stb, semmit nem ért ezekhez a dolgokhoz!

Akkor miért akar beleszólni? Miért csinál úgy, mintha értene hozzá? Neki ez miért jó, hogy rábeszél engem a rosszra?

Mit kezdjek vele?

2017. aug. 29. 09:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk én közölném vele, hogy aki nekem Samsungot ajánl, az inkább ne is szóljon bele...
2017. aug. 29. 18:39
 42/51 Platypus ***** válasza:
100%

Egy jó tanács: ha már eldöntötted, hogy xiaomit veszel, most azonnal rendeld meg rá a tokot ebayről, mert várni kell rá minimum 2 hetet. Az új típusokra totálisan nem tartanak tokot a mobilosok, és még az általános tokokba sem passzolnak(friss tapasztalat). A 5-ik mobilos mondta azt, hogy talán egy héten belül tud hozni nekem. A tokmizérián kívül viszont csak jót tudok mondani a note 4-ről.

+1 szavazat a szép ezüst samsung matricára. Terem ugyanott, ahol a mobiltok is.

2017. aug. 29. 21:50
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak tok nincs rá, de üveg fólia sem. A Redmihez itt találtam fóliát, ezt rendeltem meg, amit itt ajánlottak: [link]
2017. aug. 30. 07:20
 44/51 A kérdező kommentje:

Utolsó kettő, köszi a tanácsokat, telefontokot úgy szoktunk varratni magunknak, egy rokon bőrözik hobbi szinten. :) a telefont megrendeltem, akkor elküldöm a méreteit ennek a rokonnak, és nem lesz gond.

Amúgy a 4X-et rendeltem, az is ennyire nem fér bele a bolti tokokba? Annak nincsenek extrém méretei..

2017. aug. 30. 10:07
 45/51 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a becsúsztatós szütyős jellegű tokokra gondoltak a válaszolók, hanem a rápattintósra, az meg ugye nemcsak a telefon méretétől függ, hanem hol van és milyen alakú a kamera stb.
2017. aug. 30. 13:32
 46/51 A kérdező kommentje:
Jaa, így már értem, köszi. :) Nem szeretem az olyanokat, inkább rendes becsúsztatós bőr tokot használok :D
2017. aug. 30. 14:37
 47/51 Platypus ***** válasza:
Én már ott tartok, hogy egy zoknit is megvennék, csak tudjam valamibe rakni a telefont, amíg megérkezik a rendelt tok. Általános, becsúsztatós tokot is csak egy helyen találtam megfelelő méretben, ócska volt, ronda és 3000-et kértek érte. Azt inkább otthagytam. Azóta se találtam sehol máshol.
2017. aug. 30. 23:52
 48/51 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen árban valóban nincsen jobb telefon, mint a Xiaomi. Az ismert márkák, mint a Samsuny, Sony, LG képtelenek alsó kategóriában élhető telefont gyártani, mármint ezek a telefonok ár-érték arányban is borzalmasak. Legalább a kínaiaktól tényleg azt kapod, amiért fizetsz és nem egy 15000 forint értékű telefont, amire 75000 van ráírva a neve miatt. Voltak középkategóriás telefonjaim híres neves márkáktól, amiket fél év után a falhoz vágtam, és beruháztam egy iPhone-ra..
2017. aug. 31. 02:50
 49/51 anonim ***** válasza:
Én elsőre találtam szilikon tokot és fóliát a telefonra egy kis budapesti elektronikai üzletben, jó rá és drága se volt. Nem olyan reménytelen azért, mint páran mondják.
2017. aug. 31. 08:27
 50/51 anonim ***** válasza:
eBay-en minden lehet kapni, negyed annyiért, mint amibe nálunk kerül.
2017. aug. 31. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!