Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem hagyja, hogy én...

Miért nem hagyja, hogy én döntsem el milyen telefont veszek?

Figyelt kérdés

Kaptam nemrég a családomtól a szülinapomra annyi pénzt, hogy vehessek egy új telefont magamnak.

Ki is néztem egyet, ami nagyon jó ár-érték arányúnak tűnik, rengetegen dicsérik, ilyesmi kütyükhöz nagyon értő ismerőseim szerint is jó vétel lenne, viszont egy itthon még nem annyira elterjedt (de amúgy híres és jó) kínai márkáról van szó.

Mikor mutattam anyámnak, teljesen kiborult, hogy nem fogom "no name vacakra" költeni a pénzem, vegyek samsungot, neki is az van.... Igen az van, és évek óta szenved vele, mindig minden baja van a telefonnak.. Nekem is volt már, soha többé..

Na most a legjobb az egészben, hogy anya úgy akarja megmondani hogy mit vegyek, hogy én állítok be neki új hátteret, én írok be új telefonszámot neki, stb, semmit nem ért ezekhez a dolgokhoz!

Akkor miért akar beleszólni? Miért csinál úgy, mintha értene hozzá? Neki ez miért jó, hogy rábeszél engem a rosszra?

Mit kezdjek vele?

2017. aug. 29. 09:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

Akkor most ha no name az a baj, ha meg népszerű akkor az?

2017. aug. 29. 11:58
 32/51 anonim ***** válasza:
8%
Látom nem vágod mire próbálok rávilágítani, de ahogy írtam a te döntésed, nyugodtan vegyél xiamiaú telefont ha neked az tetszik, viszont akkor ne kérdezd ki mások véleményét. Nem mellesleg majd ne csodálkozzál, ha az a kinai "csúcs" márka egy évet sem fog kibirni. És még annyit, hogy telefon szervizes vagyok :)
2017. aug. 29. 12:03
 33/51 anonim ***** válasza:
88%

A Suzuki Swift az egyik legjobb ár-érték arányú, itthon is elterjedt, valahogy kinéző kocsi.

Amúgy monnd meg, milyen telót vegyen a Kérdező? 45-be kerül a 4X, normális Samsungok újonnan 150-nél kezdődnek.

2017. aug. 29. 12:04
 34/51 A kérdező kommentje:

Hol kértem véleményt arról, hogy milyen telót vegyek?

Amúgy igen a régi swift ár-érték arányban a legjobb kocsi a világon..

De látom pont olyan vagy mint az anyám, úgyse foglak tudni meggyőzni.

50ezer körül lehetetlen életképes samsungot venni.

2017. aug. 29. 12:22
 35/51 A kérdező kommentje:
..... Kb mintha a swift áráért akarnál bmw-t venni mert az jobb... Lehet hogy a márka tud jobb lenni, de adott árkategóriában a "márkásabb" egy ipari hulladék.. Több pénzem meg nincs, nyilván szupi lenne évente megvenni a Samsung csúcsmobilját, de nem mindenkinek telik rá.....
2017. aug. 29. 12:24
 36/51 anonim ***** válasza:
87%

Azért mert egy kis hitvány gsmben dolgozol, ne nevezzük még szervíznek. :)

A Samsung ugyan úgy kuka 1-1.5 év után, csak az azonos teljesítményű akár 3x is többe kerülhet.

2017. aug. 29. 12:25
 37/51 anonim ***** válasza:
97%

Ha anyud ilyen értetlen, megvan rá a saját pénzed, ráadásul nem is ért a telefonokhoz, csak a márkákhoz, akkor szerintem megbocsátható bűn ebben az esetben, aki azt ajánlotta, hogy rendelj Samsung matricát, ragaszd át.

Arra azért ügyelj, hogy a papírjait olyan helyre tedd, ahol nem találja meg. Ő is megnyugszik, neked meg olyan telód lesz, amilyet szeretnél.

Mondjuk én bele sem szólnék, anya vagyok. Ilyen esetben nem vészes ez a füllentés - szerintem.

2017. aug. 29. 12:29
 38/51 anonim ***** válasza:
94%
Vagy mutasd meg neki a válaszokat, mennyien tapasztalták, hogy milyen jó telefon.
2017. aug. 29. 12:34
 39/51 anonim ***** válasza:
78%

Mert buta. Az ilyet sajnos nem lehet meggyőzni. Azt hiszi, azért mert vmi kínai márka, az már biztos szar, mert a kínai egyenlő a kínai piaccal, aminek meg megy a tévében a reklámja, az a fantasztikus.

Nekem pl. a 2. telefonomon Samsung, mert próbálkoztunk vele, de következőnek TUTI nem azt veszek, mert vmi retek szar, már elnézést a kifejezésért. Ennyi gondom a legolcsóbb leggagyibb telefonommal nem volt, amit 12 évesen kaptam...

2017. aug. 29. 15:48
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is Xiaomi van (Redmi note 4), barátnőméknek is, senkinek egy árva panasza nincs. Pofátlanul még működik is. Sőt, mivel van egy J5-öm, meg egy K10 is, ezért még összehasonlítási alapom is van.

A Redmi jobb, mint a samu.

2017. aug. 29. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!