Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Egynek jó lesz. " Ez mégis...

"Egynek jó lesz. " Ez mégis milyen hozzáállás egy apa részéről?!

Figyelt kérdés

Van egy viszonylag friss kapcsolatom, de már tartunk azon a szinten, amikor a különbségek feltünedeznek. Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom, ott a párommal kb. egy szinten voltunk műveltségben, intelligenciában, hát vele sajnos nem, ő kevésbé művelt. Hát ezt elpanaszoltam apának, gondoltam megértő lesz, esetleg ad 1-2 tippet, hogyan segíthetném, képezhetném egy kicsit. (Ismerik egymást a párommal, és jól el is vannak, a párom kifejezetten bírja, sőt a családból mindenki kedveli a párom.)

Na, hát apám megvonta a vállát és közölte velem, hogy "Nem baj egynek jó lesz."?????!!! Hogy mi van?? Láthatta rajtam hogy ezen fennakadtak a szemeim, mert volt szíves kifejteni hogy hát "ez a világ már nem arra van kitalálva hogy sírig tartó kapcsolatot tartsanak fenn az emberek.." ???

Amúgy ő is elvált anyámtól, kezdem megérteni, miért...

És én nem azt gondolom hogy megfogtam egy pasit és akkor most holtomiglan-holtáiglan van meg sírig tartó boldogság. Lehet együtt maradunk, lehet nem. Majd az idő eldönti, nem kergetek hiú ábrándokat. Na de nem is úgy állok hozzá hogy akkor most még egy hétig a mostani, aztán utána 2 hetet adok a következőnek, aztán 1 hónapot az azutáninak... De remélem ez abból is lejön, hogy 22 évem alatt ez a 2. kapcsolatom és az első sem volt rövid.

Mi a véleményetek? Ti is így gondoljátok? Azért van ennyi szétment pár, csonka család, mert ez a hozzáállás fertőzi az emberek elméjét? Mert eldobják ami bőven menthető lenne?

2017. aug. 28. 14:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
53%
Miben nyilvanul ez meg? Markolva fogja a kanalat? Te nyered meg mindig a "Ki nevet a vegen"-t?
2017. aug. 29. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!