Segítség! Elnyomnak . (nem fizikailag, hanem lelkileg vagy valahogy ugy ) Mit tegyek? Egyszerűen nem hallgat meg. 14/l
Figyelt kérdés
Hát akkor elkezdem...Anyukám össze vissza visz minket programokra , ami tök jó meg minden .De ezek többsége dedós vagy egész napig tartó. Általában múszály mennem , mert családi program vagy a kisebb tesóim miatt. Ha úgy van és téleg más dolgom lenne , akkor szólok neki hogy nem akarom menni. De rám sw hederít . Tök nem érdekli , hogy mit gondolok ..nekem nincsen szavam ! És ha rá kérdezek , hogy mégis mi a francért kötelez rá akkor mindig megkapom hogy : És mégis mit csinálnál otthon ? Bíztos csak tableteznél és punyadnál ! Nem értem mért ne pihenhetnék ? Anyukámnak az a pihenés , ha folyamatosan össze vissza rohangál . Nem az van , hogy elfáradok hanem egyszerűen már unom a repikért való küzdést .Olyan gáz !!! Én bármit mondok nem számít semmit . És az sem segìtene ha szépen elmondanám , hogy mért akarok otthon maradni .Szinte csak egyetlen esetben maradhatok , ha pl Tz re készülök , de néha akkor sem. Azt mondja hogy mért nem készültél hamarabb ... Ez az egész általában mindig így van az év összes napjában . De suliba járáskor más , mert akkor szerintem mindenki hétvégén piheni akar . Vagy nem ? De ő akkor is csak rohangálni akar ide oda.2017. aug. 27. 14:02
11/17 anonim válasza:
Egyszerűen nem mész. Nem fog felemelni és kilökni az ajtón.
12/17 anonim válasza:
Ha meg nem mennetek sehova akkor azert hisztiznel. Inkabb orulj, hogy elvisz.
13/17 anonim válasza:
Szia làtom ellenkezō oldalon vannak de az apám ugyanez voltvalszeg elég eltökélt gyerek lehetsz lègy megértő:) de csak keményen
14/17 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől akit ilyen "drasztikusan" megsértettem /hettem. Ám nem állt módomban ! Én csak arra kerestem megoldást mivel érveljem meg , hogy a téleg 5-6 éveseknek szoló cuccokra ne vigyenek. A választ már megtaláltam .
2017. aug. 27. 21:51
15/17 A kérdező kommentje:
A kérdést lehet nem jól fogalmaztam meg. Bár így se indokolt , hogy mindenki "le" támadjon. Na mindegy csá !!!
2017. aug. 27. 21:53
16/17 anonim válasza:
Téged senki nem nyom el ,nem bának veled rosszul ,csak elakarnak vinni sétálni hogy ne egészhétvégén az ágyba feküdj tabletel kezedben.
17/17 anonim válasza:
Kívánom, hogy sose tudd meg mi az az elnyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!