Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként mit tennétek, ha a...

Szülőként mit tennétek, ha a 16 éves fiatokat meglökné egy részeg ember a buszon, mire az ő válasza az lenne, hogy betöri az orrát a lökdösődőnek, majd kilöki a buszból?

Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 23:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%

Van nálam gázspray, és volt már egy részeg ember a buszon, aki rám esett, és mivel az ember nem kapaszkodik erősen, így az álló is elveszti az egyensúlyát.

De eszembe nem jut elővenni, lefújni, megrúgni, sőt, szóltam a sofőrnek, hogy valami gáz lehet.

Meg, ha odajön hozzám valaki, és zaklat, követ, nem hagy békén, többszöri keresre sem, elmész, rá se nézel, de megy utánad, akkor is, ha szeded a lábad, akkor bizony előkerülhet a CR gáz.

De fizikai erőszakot tényleg a lehető legvégsőbb esetben alkalmazzunk..

Ránk támadnak, akár késsel, épp nincs önvédelmi fegyver, vagy a szüleinkre, családtagunkra, gyermekeinkre.

Vagy ha egy bankrablás történik, és van egy pillanat, ahol letudod teríteni, akkor.

Nagyot csalódnék a fiamban, hiszen semmivel sem különbözik azoktól, akik a náluk gyengébbeket verik, pl idősek, gyerekek, kisállatok.

2017. aug. 26. 13:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Beíratnám kraw-maga tanfolyamra, mert simán elég lett volna földre vinni a csávót, és beletérdelni a nyakába.
2017. aug. 26. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:

Agresszív részegeket nem szabad bántani, főleg úgy, hogy többen vannak. Szállítsák le a buszról, de mért kell visszaütni?

Ha olyan részeg, hogy egy 16 éves fiú letudta lötni a buszról plusz betörni az orrát, akkor valószínűleg állni is alig tudott a lábán.

2017. aug. 27. 23:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Én itt nagyon le leszek pontozva, de én nem szégyellném magam a fiam miatt. Kifejezetten nem lennék büszke rá, de megérteném. Alapvetően a részeg ember fenn sem lehetne a buszon, mert a vezetőnek le kellene szállítania, de tojnak bele. Persze kérdés, hogy mekkora volt a lökés meg direkt volt-e (mert vannak, akik így kezdik a kóstolgatást), de megértem, hogy a töke tele van azzal, hogy kifizetjük a buszjegyet, erre egy hóttrészeg bunkóval kell együtt utaznia, aki mindenkit fellök, mert nem tud megállni a saját lábán, és mocsok bűzös... ráadásul egy tömött buszon azért nem tud olyan könnyen odébbmenni sem a srác. Valószínű, hogy reflex volt, mert fél. Én beszélnék vele, hogyha van más módja a dolog elintézésének (pl. közel van a vezetőhöz, akkor szóljon neki), akkor legközelebb ne lökje ki a pasast a buszból, mert ha az rosszul esik és meghal, az az ő felelőssége lesz.
2017. aug. 28. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!