Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Barátnőm apja néha rácsap...

Barátnőm apja néha rácsap barátnőm fenekére?

Figyelt kérdés
18 éves barátnőm fenekére néha rácsap az apja amikor elmegy mellette például. Semmi markolás, semmi egyéb érdekes jel, de ezt rendszeresen csinálja. Szerintetek furcsa? Egészséges még vagy a nem? Van valaki esetleg, aki tapasztalt még ilyet?
2017. aug. 25. 10:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Mit mond a barátnőd? Ez mindig így volt? Őt zavarja? Volt más is?
2017. aug. 25. 10:55
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy gyerekkora óta így szokta. Nem kell feltétlen mindenbe mindent belebeszélni.
2017. aug. 25. 10:56
 3/19 A kérdező kommentje:
Még nem mertem megkérdezni, de nem zavarja, azt látni rajta. Mármint inkább ilyen szülő-gyerek barátságos kötözködésnek tűnik.
2017. aug. 25. 10:57
 4/19 anonim ***** válasza:
93%

Néha az én seggemre is rácsapott, akárcsak unokabátyám.

De egyébként nem fogdostak, nem mondtak szexuális töltetű dolgokat. Engem nem zavart, mert semmi konkrét jelét nem mutatták, hogy "dugnám"- nőként tekintenének rám.

2017. aug. 25. 10:57
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Hát én mindjárt kiugrok az ablakon. Ez már nem tudom hanyadik ilyen jellegű kérdés......És igen, normális, TELJESEN NORMÁLIS! Egyem azt a perverz fejedet.
2017. aug. 25. 10:58
 6/19 anonim ***** válasza:
83%

Szűzanyám!

Én anyaként pont tegnap csaptam a fiam fenekére!

Sőt, az apja tegnapelőtt megpuszilta, miközben hosszan ölelte!

Igaz, neki van mentsége, mert szülinapja volt a gyereknek!

De nekem nincs ....!

Be fogunk jelentkezni családterápiára, nehogy lelki sérült legyen ettől a kölykünk barátnője!

2017. aug. 25. 11:15
 7/19 anonim ***** válasza:
46%

Gondok vannak a buksidban Kérdező?

Vagy csak bele akarsz rondítani egy normális család életébe a beteg feltételezéseiddel?

2017. aug. 25. 11:19
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Hátha csak baráti meg szülő-gyerek és nincs semmi akkor szerintem nem baj.
2017. aug. 25. 11:25
 9/19 anonim ***** válasza:
61%
Én a nővérem lányának (keresztlányom) fenekére szoktam rá paskolni. Mert imádom! 43N
2017. aug. 25. 11:30
 10/19 anonim ***** válasza:
73%
Ha egy szülő-gyerek viszonyról rögtön a pedofilia és vérfertőzés jut eszedbe akkor komoly gondok lehetnek a fejedben. Én férfiként is rá szoktam csapni a fiam fenekére, viccből, mert tudom hogy utálja, ettől még nem vagyok se bu zi se pedofil.
2017. aug. 25. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!