A ti szüleitekkel mi lesz ha idősek lesznek?
Arra értem mikor már kevés lesz a nyugdíjuk( ha keveset kapnak), egészségi állapotuk romlik, nem tudnak majd ügyeket intézni, egyedül lesznek stb...?
Én nem tudom mi lesz az enyémekkel, párommal élek, alacsony a fizetésem, egyedül ebből ki se jönnék. Minap gondolkodtam ezen. Kicsit ijesztő számomra mi lesz majd velük. Nem olyanok a körülmények sem hogy ide tudjanak költözni.
A személyeskedő unkó suttyóságod tartsd meg a pereputtyodnak.
Nekem nem kellett gondoskodnom senkiről? Nem, soha. Sem a 4 gyerekemről, sem az idős nagyszülőkről, szám szerint 3-ról, akiknek mi (is) fizetjük a szakellátását, hogy VALÓDI SÉ SZAKSZERŰ segítséget kaphassanak, mindezt egyfelől 290, másfelől 1700 km-re tőlünk. Majd a szüleinkkel is így fogunk tenni.
Igaz, mi nem is élünk egymás hegyén-hátán, hanem magunk oldjuk meg az életünket, és nem az aktív szüleinkre passzoljuk le a gyerekeinket, sem magunkat nem passzoljuk majd le a gyerekeinknek.
Szégyelld el magad, te nagyképű, szemellenzős némber. Mélyen.
12-esnek, Nem mindenki dolgozik kulfoldon. Nem mindenki keres annyit. Nem azonosultal a kerdezo problemajaval.
Kerdezonek: Nalunk a kovetkezo volt, Apukamat gyamsag ala vette a huga. A gyamsagot erdemes elvallalni, ha nem valallja senki, akkor kirendelik egy hivatalos gyamsag ala, akik eladnak minden eladhatot, abbol fizetik ki a havi 90-150 000 Ft-ot, Ha elfogy jelentkeznek a hozzatartozoknal. Ha viszont te vagy a gyam, akkor pl. kiadhatod az ingatlant, es abbol fizeted a havi koltseget. Ha keves a nyugdijuk, lehet kerni (azt hiszem 20%-kal tobbet) segelyt, ha kellokeppen megindokoljak. Ha pl. a nyugdija 50 ezer Ft. volt, az ellatas viszont 100 ezer, akkor meg fogja kapni. (Sajnos nem tudom mi a segely pontos neve)
Őszintén?
Az anyám remélem a föld alatt.
Mindig vert meg terrorizált.
Jővőre elhúzok innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!