Hogy állítsam le élettársam gyerekét aki velem ijesztgeti az osztálytársait?
Hol van a tanár?
Jogos a kérdésed! SEHOL!
Én vagy 30 éve jártam általános iskolába, de már akkor sem fékezte meg senki azokat, akik piszkálták, gúnyolták a gyengébb, csöndesebb, visszahúzódóbb társaikat. (Mint pl. engem.) Előfordult, hogy a holmimat elvette valaki; mikor futottam utána, hogy visszaszerezzem, akkor egymásnak dobálták, hogy ne tudjam sose elérni.
És nálam is az enyhítette (nem oldotta meg, csak enyhítette!) a helyzetet, hogy egyre agresszívebb lettem, és nem érdekelt, hogy ők többen vannak, és úgyis meg fognak verni, csak az, hogy én is rúgjak, üssek, karmoljak, hogy nekik is fájjon és elmenjen a kedvük a cseszegetéstől. Soha nem hagyták abba, de így visszaszorult ez a jelenség.
És mindez egy jóhírű általános iskolában az 1980-as években, ahol az osztályban egyetlen cigány sem volt!
Szóval jobbat nem tudnék tanácsolni a helyedben a nevelt fiadnak, csak azt, hogy legyen agresszív azokkal, akik piszkálják. Persze mindezt anyukával egyeztetve és megbeszélve, hogy az ebből adódó tanári beírásokat gond nélkül alá fogjátok írni.
Nem tudom, hány éves a gyerek.
De! Ha komolyan gondoltad, hogy életet változtatsz, tiszta lappal akarod élni a további életed, van párod, van munkád, akkor el sem kellett volna mondanod neki. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!