Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától engednétek...

Hány éves korától engednétek meg a gyereknek hogy videózzon?

Figyelt kérdés

2017. aug. 21. 18:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
46%
Minek még egy tehetségtelen szenny videós?
2017. aug. 21. 21:36
 22/26 jafnrétti ***** válasza:
0%

Nekem 10 éves a fiam, játékos videókat már tett föl (Minecraft), de ezeken ő nem látszik, csak ahogy játszik. Meg más videósoknak szokta elküldeni az általa készített pályákat (nem értek ám hozzá, de asszem tényleg pályákat csinál, bocs, ha hülyeséget mondok), akik bemutatják a játékosok alkotásait.

Ezeket nem bánom, ha csinálja, semmi gond velük. De szeretne már olyat is készíteni, amin ő is látható, erre mondtam neki, hogy még várjon vele, ezt elfogadta.

2017. aug. 22. 12:01
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hogy milyen videót akar csinálni.
2017. aug. 22. 14:49
 24/26 A kérdező kommentje:
A Minecraft az új lego :) de nagyon lenézik az azzal játszó kisgyerekeket, jól tetted hog ynem engedted neki, hogy benne legyen az arca
2017. aug. 22. 14:52
 25/26 jafnrétti ***** válasza:

Kik nézik le? A többi gyerek? Mind azzal játszik, szóval nem hiszem, hogy ezzel lenéznék.

A lepontozást nem értem, a kérdésre válaszoltam, ráadásul releváns választ adtam, van gyerekem, aktuális kérdés nálunk a dolog, akkor mi volt a baja vele néhány anonim piroskéz-nyomogatónak? Tényleg érdekelne, mert ellenvéleményt soha egyik sem tud megfogalmazni, pedig kíváncsi lennék rá, mi nem tetszett.

2017. aug. 22. 15:05
 26/26 A kérdező kommentje:

Nem én pontoztalak le. Hát igen, az idősebb korosztálynak fogalma sincs arról, hogy mi folyik a youtube-on...Én nem nézem le, mert engem nem érdekel. SOha nem játszottam a játékkal, ahhoz pedig nincs közöm, ha valaki szereti. DE

Youtube-on a Minecraft-ot tartják az alja rétegnek. Nem magával a játékkal van a baj, hanem azzal, hogy főleg kisgyerekek játszanak vele és töltenek fel rossz minőségű videókat, aminek következtében kialakult egyfajta elítélés.

Hogyha valaki arról beszél, hogy miért rossz a magyar youtube, mindig előhúzzák a minecraft kártyát, mint rossz példát. Videók is készültek ezzel, ahol kiparodizálják a gyerek felhasználókat.

https://www.youtube.com/watch?v=SVFfs64GkZs

Nem akarok belemenni a részletekben, lényeg, hogyha az arca is belekerül, és rátalál egy Pinghorizonhoz hasonló szenny a csatornájára, megeshet, hogy lementik a videót, kigúnyolják és megalázzák a komment szekcióban.

Pinghorizon:

https://www.youtube.com/watch?v=Ew0NN0311Xs&list=PLQSy2t-8nx..

Gondolom a te gyereked nem ilyet akarna csinálni, de hidd el, a legártatlanabb gyerekekbe is belekötnek, ha a hangjukat vagy az arcukat adják a videóhoz. Rengeteg ilyen gyerek alázos csatorna van, már többször láttam hogy konkrét minecraft videósokat is szétoltanak, de nincs kedvem keresgélni és nem nézek ilyeneket

2017. aug. 22. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!