Hány éves korától engednétek meg a gyereknek hogy videózzon?
Nekem 10 éves a fiam, játékos videókat már tett föl (Minecraft), de ezeken ő nem látszik, csak ahogy játszik. Meg más videósoknak szokta elküldeni az általa készített pályákat (nem értek ám hozzá, de asszem tényleg pályákat csinál, bocs, ha hülyeséget mondok), akik bemutatják a játékosok alkotásait.
Ezeket nem bánom, ha csinálja, semmi gond velük. De szeretne már olyat is készíteni, amin ő is látható, erre mondtam neki, hogy még várjon vele, ezt elfogadta.
Kik nézik le? A többi gyerek? Mind azzal játszik, szóval nem hiszem, hogy ezzel lenéznék.
A lepontozást nem értem, a kérdésre válaszoltam, ráadásul releváns választ adtam, van gyerekem, aktuális kérdés nálunk a dolog, akkor mi volt a baja vele néhány anonim piroskéz-nyomogatónak? Tényleg érdekelne, mert ellenvéleményt soha egyik sem tud megfogalmazni, pedig kíváncsi lennék rá, mi nem tetszett.
Nem én pontoztalak le. Hát igen, az idősebb korosztálynak fogalma sincs arról, hogy mi folyik a youtube-on...Én nem nézem le, mert engem nem érdekel. SOha nem játszottam a játékkal, ahhoz pedig nincs közöm, ha valaki szereti. DE
Youtube-on a Minecraft-ot tartják az alja rétegnek. Nem magával a játékkal van a baj, hanem azzal, hogy főleg kisgyerekek játszanak vele és töltenek fel rossz minőségű videókat, aminek következtében kialakult egyfajta elítélés.
Hogyha valaki arról beszél, hogy miért rossz a magyar youtube, mindig előhúzzák a minecraft kártyát, mint rossz példát. Videók is készültek ezzel, ahol kiparodizálják a gyerek felhasználókat.
https://www.youtube.com/watch?v=SVFfs64GkZs
Nem akarok belemenni a részletekben, lényeg, hogyha az arca is belekerül, és rátalál egy Pinghorizonhoz hasonló szenny a csatornájára, megeshet, hogy lementik a videót, kigúnyolják és megalázzák a komment szekcióban.
Pinghorizon:
https://www.youtube.com/watch?v=Ew0NN0311Xs&list=PLQSy2t-8nx..
Gondolom a te gyereked nem ilyet akarna csinálni, de hidd el, a legártatlanabb gyerekekbe is belekötnek, ha a hangjukat vagy az arcukat adják a videóhoz. Rengeteg ilyen gyerek alázos csatorna van, már többször láttam hogy konkrét minecraft videósokat is szétoltanak, de nincs kedvem keresgélni és nem nézek ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!