Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától engednétek...

Hány éves korától engednétek meg a gyereknek hogy videózzon?

Figyelt kérdés

2017. aug. 21. 18:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
Videózhat ha kedve van, de feltöltés előtt ellenőrizném, valamint a kommentszekció is tiltva lenne, a súlyos elmebetegek ámokfutása miatt.
2017. aug. 21. 19:43
 12/26 A kérdező kommentje:
Vannak olyan videók, amin 4-5 éves gyerek kezeli a kamerát, és látszódik a nemiszervuk meg ilyenek...
2017. aug. 21. 19:52
 13/26 anonim ***** válasza:
81%
Fogod és bejelented.
2017. aug. 21. 19:53
 14/26 anonim válasza:
74%
Erre azért nagyon figyelj. Én 15 alatt nem engedném meg. Az alatt nem nagyon tud minőségi tartalmat előállítani. SOk ilyen kis 10-12 éves kezdi el, akik jól leégnek, azán "csatorna törlése" videó lesz belőle.
2017. aug. 21. 20:10
 15/26 Mirtiádész ***** válasza:
85%
Alapból a Youtube és a Google szabályzatában benne van, hogy 13, min. 12 éves kortól lehet tartalmakat feltölteni. Asszem...valahol láttam, egy nem annyira ismert videós csinált róla videót. Én 13 éves korától megengedném, és megnézném a videót mielőtt kirakja.
2017. aug. 21. 20:17
 16/26 A kérdező kommentje:
természetesen bejelentettem, de van hogy egy nagyobb videós letölti a videót s kiparodizálja. Azok már ott maradnak...
2017. aug. 21. 20:20
 17/26 anonim válasza:
96%

Én 16-17-et mondanék. Ha meg hamarabb akarna minden áron, akkor azt mondanám neki, hogy oké, csináljon egy videót, és mutassa meg nekem, hogy tudjam, mégis hogyan képzeli el ezt az egészet. Ha nem a gyerekemet látnám vissza rajta, ha megjátszaná magát, ha másokat utánozna, stb. akkor valahogy megpróbálnám lebeszélni róla, bár elég makacsok tudnak lenni a tinik, az biztos. :)

Meg nem mindegy, hogy milyen csatornát akarna indítani. Azt nem engedném meg 16-7 évesen sem, hogy rant csatornát indítson, azért abból sok támadás érheti az általa kritizált videós rajongóitól, amit nem tud minden hasonló korú fiatal a helyén kezelni. Meg azt sem szeretném, hogy 13-4-5 évesen sminktippeket osztogasson (fiatalabban pláne nem), "nagylányoskodjon", akkor meg azt mondanám, hogyha ez az irány tényleg érdekli, akkor gyakorolgassa a sminkelést, ráér még felvenni. De jó kérdés egyébként. Remélem nem fog egyhamar ilyesmivel előállni nekem a pici babám. :)

2017. aug. 21. 20:31
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
17 éves korom óta videozok amiota a jogsim meg van .most 18 vagyok
2017. aug. 21. 20:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
17es válaszolóval értek egyet. Csak akkor engedném, hogy ha elég érett hozzá-persze videót csinálhat magának de feltölteni nem engedném. Egyszer olvastam, hogy egy akkor tizenéves srác akart gitár covereket csinálni, és "képként" az általa rajzolt képek lennének-állítólag mind2ben jó. Ha ilyen téren akarna, és tehetsége is meglenne hozzá akár 13éves korában is belemennék. Ha gameplay, paródia videót akar min. 16év, de talán 18. Igaz én 18vagyok, gyerekem nincs, de nem akarom, hoy a youtubeon égesse magát, ha pocsék a munkája, mert akkor a támadások révén is összezuhanhat, vagy később ezzel szekálnák.
2017. aug. 21. 21:00
 20/26 anonim ***** válasza:
YT szabályzata szerint 13 évtől lehet,tehát akkor attól a kortól igen!
2017. aug. 21. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!