Hány éves korától engednétek meg a gyereknek hogy videózzon?
Én 16-17-et mondanék. Ha meg hamarabb akarna minden áron, akkor azt mondanám neki, hogy oké, csináljon egy videót, és mutassa meg nekem, hogy tudjam, mégis hogyan képzeli el ezt az egészet. Ha nem a gyerekemet látnám vissza rajta, ha megjátszaná magát, ha másokat utánozna, stb. akkor valahogy megpróbálnám lebeszélni róla, bár elég makacsok tudnak lenni a tinik, az biztos. :)
Meg nem mindegy, hogy milyen csatornát akarna indítani. Azt nem engedném meg 16-7 évesen sem, hogy rant csatornát indítson, azért abból sok támadás érheti az általa kritizált videós rajongóitól, amit nem tud minden hasonló korú fiatal a helyén kezelni. Meg azt sem szeretném, hogy 13-4-5 évesen sminktippeket osztogasson (fiatalabban pláne nem), "nagylányoskodjon", akkor meg azt mondanám, hogyha ez az irány tényleg érdekli, akkor gyakorolgassa a sminkelést, ráér még felvenni. De jó kérdés egyébként. Remélem nem fog egyhamar ilyesmivel előállni nekem a pici babám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!