A szüleim megtudták, hogy díler volt a vőlegényem és most cirkusz van otthon. Mit tehetnék, hogy lenyugodjon mindenki?
Évekkel ezelőtt volt, már teljesen nyugodt életet él, nem is nagyon jár bulizni. Tudtam erről akkor is, de engem ezek a dolgok sosem érdekeltek, nem próbáltam ki semmit.
Múlt héten volt az eljegyzési vacsoránk és ott a mostohatestvérem irigységből megjegyezte anyának, hogy nem gondolta, hogy egy drogdíler egyszer majd nyugodt életet fog élni és visszavesz a tempóból...
Anya most ki van borulva, hogy azonnal szakítsak vele, költözzek el tőle és soha többet ne álljak vele szóba.
Nem érti, hogy az az élet már a múlté (nem is abban az országban él már), nem tartja a kapcsolatot a régi 'barátaival'. Már egy hete megy ez, meg az érzelmi zsarolás, hogy válasszak, vagy a vőlegényem, vagy a családom. Mert hogy ő sosem fog velem többet beszélni, hogy együtt maradunk.
@18:00
Talán úgy próbálnám nevelni a gyerekemet hogy ne forduljon meg a fejében hogy drogozni akar. Tudod azért létezhetnek dílerek, mert a portékájukra van kereslet. Ezt az egyszerű összefüggést úgy tudod értelmezni?
Van hogy a saját fiammal alkalom adtán (25 éves) elszívunk egy füves cigit,na és akkor mivan?!
Kérdésre: a jövőd érdekeljen ne a szüleid véleménye. Mindenkinek van múltja.
"Az ilyen utolsó pitiáner bűnözőknek az életfogytiglan is kevés lenne a börtönben." - na ilyen az, amikor valaki nagyot akar szólni... csak nem tudja, mit beszél.
"pitiáner" szinonimái: apró-cseprő, jelentéktelen, lényegtelen, mellékes, piti, bagatell, apró, piszlicsáré, csip-csup, kisstílű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!