Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kedves anyák! Vajon miért...

Kedves anyák! Vajon miért csinálhatja ezt az anyukám?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, mindig mindenhol kimagasló eredményt nyújtok mindig is, a legjobbak között szoktam lenni, ráadásul úgy, hogy nem kell különösebb energiát a dologba fektetnem, ennek ellenére az édesanyám - bár amúgy büszke rám- néha sértő dolgokat mond anélkül, hogy igazán belegondolni, hogy milyen bántó, mintha nem is lenne tisztában az eddigiek alapján azzal, hogy milyen okos vagyok. Viszont, ha felhozom, hogy megbántott azt mondja, hogy ő nem azt gondolja, amit én hiszek, és én "kitekertem" a dolgot, holott szóról szóra csak annyit ismétlek meg, amit ő mondott nekem. Nem egyszer előfordul, hogy előbb beszél, minthogy kigondolná mit is ért azalatt a bizonyos mondat alatt, és másnap elmondja hogyan is gondolja ő, de egészen mást mond, összeférhetetlenül mást. Majd azt mondja, hogy mivel a lánya vagyok nekem értenem kell az ő egészen máshogy gondolt félmondatait, és ha nem úgy értelmezem, mint ő akkor nekem "átlagos" a gondolkodásom, pedig ez egyáltalán nem igaz rám. Apa szerint ő ilyen, és tanuljam meg kezelni, meg nem komolyan venni, mert ő sem úgy gondolja, aztán meg nem tudja kifejezni, hogy megbánta, amit mondott. Vajon miért csinálja ezt?
2017. aug. 16. 21:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Ugye tudod, hogy ebben a lekezelő magázódós nagyképű stílusban a gyakorikérdések tegeződős fórumán előadni magad rendkívül tahó! Te most azt hiszed, hogy de jól megmondtam ezeknek, közben mi meg röhögünk a kis gyerekes szárnyverdeséseiden! Nem leszel attól nagyobb, ha felfújod magad, mint egy páva. Épp hogy kisebb leszel.
2017. aug. 16. 23:21
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Kedves kérdező, nekem a leírtak alapján az jutott eszembe, hogy nem lehet, édesanyád azért ilyen veled, mert ahogy eddig könnyen elértél mindent,félt, hogy ez nem mindig marad így. Talán azért kritizál, mert nem akarja hogy azt gondold, mindig ilyen könnyű lesz az életed. De én kívánom neked a legjobbakat. Remélem érthetően fejeztem ki magam.
2017. aug. 16. 23:25
 13/14 anonim ***** válasza:
11%

Ne is törődj vele kérdező! :)

Felnőtt,de buta és mindenkit hülyének néz,ez a kedves 78%-os!

Mindhárom személy pont 78%-ban ad hasznos válaszokat és ugyanolyan stílusban ír. Tehát ez egy személy. :) Viseld el 78%,ha valaki nem ért veled egyet! Ez így elég égő,amit csinálsz. :D

2017. aug. 16. 23:27
 14/14 anonim ***** válasza:
16%
De a négyes válasznak semmi értelme és lekezelő is. Nyilván, ha így lehetne beszélni a kérdező anyjával, akkor nem lenne kérdés. Nekem is ilyen anyám volt, ha szóltam neki, hogy valami rosszul esik, akkor még ő volt felháborodva. Pl. volt mikor azt mondta, hogy tegyek be fülbevalót, meg rajzoljam meg a szemöldökömet, különben úgy nézek ki, mint egy nyálkás béka. Mikor mondtam neki, hogy ez tök szarul esik, azért ilyet hogy mondhat, akkor meg még ő volt felháborodva, hogy mi az, hogy nekem ez szarul esik, meg még én benne kellemetlen érzéseket keltek azzal, ha szólok, hogy valami megbánt.
2017. aug. 16. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!