Mit tegyek, ha anyukám valószínűleg elolvasta a naplómat?
Figyelt kérdés
A naplóban le volt írva, hogy lefeüdtem a barátommal(ők azt sem tudják, hogy van barátom)
Meg az is, hogy titokban voltam bulizni(ők soha nem engednek, így hazudnom kellett)
Meg az is, hogy nem szeretnék GTK-ra menni(ahogy ők szeretnék)
Beszéljek vele először én vagy megvárjam amíg ő teszi szóvá? És mit mondjak?
17/L
2017. aug. 12. 15:29
1/27 anonim válasza:
Miertelme van a napló irásnak..... valaki felvilagosíthatna...
2/27 Captain Logic válasza:
Szerintem sincs semmi értelme, pont az ilyen helyzetek miatt... Vagy akkor írnál a netre...
3/27 A kérdező kommentje:
Hát, most már késő sajnos
2017. aug. 12. 15:45
4/27 anonim válasza:
1. Miböl gondolod, hogy elolvasta?
2. Ne tegyél semmit, ha valamiröl akar beszélni, akkor majd szól.
5/27 anonim válasza:
Anyádék döntik el, hova menj suliba? :D xD
6/27 A kérdező kommentje:
Tesóm (elvileg) látta, hogy elolvasta..
2017. aug. 12. 15:51
7/27 anonim válasza:
17 éves vagy, nyugodtan elmondhatod nekik az igazságot. Ők a szüleid és szeretnek. Nem fognak kitagadni a családból, főleg,hogy ezek teljesen természetes dolgok.:)
8/27 Captain Logic válasza:
És az elejétől a végéig? Lehet, pont egy unalmas részt fogott ki.
9/27 anonim válasza:
Hát legalább nem kell tovább titkolóznod. Én megkérdezném tőle, hogy olvasta-e a naplódat, mert abban vannak olyan dolgok, amiket eddig nem mondtál el, de nem baj, ha tudja.
10/27 anonim válasza:
Olyan szürnyű dolgok nem voltak a naplóba.
Biztos ő is így gondolja, ha nems zólt. Már ha valóban elolvasta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!