Mit tegyek, ha anyukám valószínűleg elolvasta a naplómat?
A naplóban le volt írva, hogy lefeüdtem a barátommal(ők azt sem tudják, hogy van barátom)
Meg az is, hogy titokban voltam bulizni(ők soha nem engednek, így hazudnom kellett)
Meg az is, hogy nem szeretnék GTK-ra menni(ahogy ők szeretnék)
Beszéljek vele először én vagy megvárjam amíg ő teszi szóvá? És mit mondjak?
17/L
Kedves Kérdező!
Lehet tudni hogy alakultak a dolgok?
Kiskoromban én is írtam naplót. Anyám elolvasta. Mivel 13 éves lehettem nem voltak benne olyan komoly dolgok, de így megtanultam, hogy hülyeség naplót írni. (a naplót azóta el is égettem...)
Beszélni róla? Hmm... Inkább arról kéne beszélni, hogy milyen jogon olvasta el a naplót hiszen az a te személyes tulajdonod. A bejegyzésekből úgy is megtudhatta a valódi véleményedet a suliról kapcsolatban, meg jópár dolgot amihez semmi köze nem volt, tehát nem kell ragozni.
Ui. ha mindenáron le szeretnéd írni a gondolataidat inkább telefonon/számítógépen tedd meg és védd jelszóval v. kóddal a dokumentumot. Átlag szülők ezt nem tudják feltörni.
24-es! Azt a kérdést törölték is pár óra múlva, mert a kiscsaj unatkozott és kiírt egy hasonlót, mert elolvasta és tetszett neki, hogy ide mennyien válaszolnak rövid időn belül, de az nem volt ennyire hihető. Néha rá lehet érezni, melyik kamu és melyik nem. Nekem ez nem tűnik troll kérdésnek. De az sem kizárt, hogy tévedek.
És hogy ne off-oljak, már válaszoltam a kérdezőnek, azt hiszem a 3. oldalon.
De ha már elővettétek ismét, akkor kérdező legalább annyit válaszolhatnál, hogy kérdőre vontad-e a tesódat, vagy anyud mit szólt, te mit mondtál...
Köszi a válaszokat, anyu nem hozta szóba.
Hát, őszintén elégge zavar, hogy vannak itt páran gyakorin, akik minden máodik kérdéshez azt kommentelik, hogy kamu és jelentgetik, mert annyira unatkoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!