20éves fiam szerintem túl sok időt tölt a barátnőjével, még tanulnia kellene 2 éves egyetemista lesz. Mit tehetnék, hogy ne én legyek a család rossz szelleme?
Fogadjunk nem jártál egyetemre mert ha jártál volna tudnád hogy mennek a dolgok. Amúgy ez miért a szünetben jutott eszedbe?
Normális hogy van csaja és élete a suli mellett is. Amíg nem kerül át fizetősre nincs baj. Ne furd a kapcsolatot se. 20 évesen pont az ember k.urva sok időt együtt akar tölteni a csajával. Főleg szünetbe. Fogadd el hogy nem kis iskolás. Amúgy az is normális hogy az apjával meccsre jár. Majd ha a drogos haverjaival lógna az is baj lenne.
Ha ebben a stílben nyomulsz, mint itt írsz, akkor nálad állt meg az idő. Merj kissé távolabb is látni, ne csak azt fájlalni, hogy a 20 éves "gyerek" többre érzi magát képesnek, minthogy a te szoknyád szélén üljön! 20 évesen jobb, ha nem zrikálod, mert idő múltával nem csak te érzed úgy, hogy eltávolodtok egymástól, hanem tényleg megbosszulhatja magát, ha nem engeded a maga lábára állni.
" Ha tiltva nevelsz, hazudni tanítasz." ( graffiti )
Nem hinném, hogy te lennél a család rossz szelleme, inkább valamilyen önjelölt "mumus" vagy.
Rossz "szellem" max az "értelmiségi" férjed lehet...bár te sem lehetsz topon, ha hagyod, hogy a szellemi munkát végző, pedagógus férjed lehülyézzen!
Fiaddal kapcsolatban csak annyit, hogy ne akard mindenáron beosztani az idejét, főleg ne, ha az Élet Iskolájában nem akarod "bukásra" ítélni. ) Hagyd őt békén, lehet, ő úgy látja, 20 évesen már több- és más "feladata" is lehet, mint kizárólag az egyetem, a magolás!
Időben kapj a fejedhez!: ha ma te rossz szellemnek gondolod magad, akkor mások mit lássanak meg benned később?
A "házisárkányt", vagy az "anyósok gyöngyét"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!