Van akinek ennel szigorubbak itt a szulei?
Figyelt kérdés
Suliidoben le kell fekudnom fél 10-kor mert igy is rossz tanulo vagyok (lett 2-esem),hetkoznap kaptam 1 orat amikor mehetek osztalytarsakkal barhova. Hetvegen a szombatom lehet szabad amikor barmennyi ideig a varosba lehetek. Telen 7-ig nyaron 9-ig. Engedtek mar hazibuliba ejfelig. Diszkoba csak 11.-es koromba mehetek. Fesztivaljegyeket pedig 12.-es ballagasomra kapok. Sminkelni sminkelhetek,hajamat termeszetes szinure meliroztathatom. Ivast,cigizest nem engedik. Otthon hazimunkat alig kell vegeznem. 16/L2017. aug. 12. 07:28
21/25 anonim válasza:
Ez nektek nem szigor? Tőlem annyit kért anyám, hogy ne bukjak meg, és felnőttem. Sosem hagytam magamat bekorlátozni. Szabadnak születtem!!!
22/25 anonim válasza:
Az én szüleim anno ennyi idősen sokkal több mindenbe beleszóltak.A sminkért megszóltak,pasim is csak 16+ év lehetett és persze állandóan a sheggemben voltak.Mondjuk az se normális,hogy kvázi fosni nem engedtek,de ez azért nem szigor.
23/25 anonim válasza:
21, és hogy végeztél a suliban és most mit csinálsz?
24/25 anonim válasza:
Amikor végigolvastam, csak tátottam a szám, hogy ezt te szigornak nevezed. :O
Engem szerencsére úgy neveltek a szüleim, hogy az általad felsorolt dolgoknak a nagy részére nem is vágyom, nem hogy még nem kell engedniük.
25/25 anonim válasza:
#23 4-es érettségi, és most továbbtanulok mezőgazdasági gépésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!