Van akinek ennel szigorubbak itt a szulei?
Figyelt kérdés
Suliidoben le kell fekudnom fél 10-kor mert igy is rossz tanulo vagyok (lett 2-esem),hetkoznap kaptam 1 orat amikor mehetek osztalytarsakkal barhova. Hetvegen a szombatom lehet szabad amikor barmennyi ideig a varosba lehetek. Telen 7-ig nyaron 9-ig. Engedtek mar hazibuliba ejfelig. Diszkoba csak 11.-es koromba mehetek. Fesztivaljegyeket pedig 12.-es ballagasomra kapok. Sminkelni sminkelhetek,hajamat termeszetes szinure meliroztathatom. Ivast,cigizest nem engedik. Otthon hazimunkat alig kell vegeznem. 16/L2017. aug. 12. 07:28
2/25 anonim válasza:
Normális szüleid vannak, ez nem szigor.
3/25 anonim válasza:
Ez miért szigor ? Ez lenne a normális minden családban. Egy rossz tanulónak amúgyis kuss a neve. A helyedben nem pattognék ketesekkel. Örülj, hogy ezek után hétvégén elmehetsz, ahova akarsz. 16 évesen nem kell qrvának öltözni. Nincs keresnivalód diszkóban sem. Ivást, cigit még jóhogy nem engedik. Nem sok ocsmányabb látvány van egy részegen hányó fiatal lánynál. A cigi bűzét is érzi egy nem dohányos. A házimunka alap egy normális családban. A szülő nem a gyerek csicskája, hogy mindent egyedül csináljon. 16 évesen már főzni is illene tudnod, nemhogy takarítani, mosni.
4/25 A kérdező kommentje:
Mamám is 19-20 évesen házasság után tanulta meg a dolgokat és a legjobb háziasszony left belőle :D
2017. aug. 12. 07:50
5/25 anonim válasza:
Ez nem valami szigorú és akkor még figyelembe se vettem, hogy nagyon rossz tanuló vagy.
6/25 anonim válasza:
Nagyon jol teszik, hogy ilyenek...
7/25 anonim válasza:
Fél karomat odaadtam volna annak idején ennyi szabadságért :D
8/25 anonim válasza:
A szigor nem itt kezdődik! Te inkább tedd össze a két kezed,hogy ilyen szabadon engednek a szüleid. 19évesen nem mehetek éjjel semerre,de egyántalán nem is vonz,más családoknál megtanulnád mi a szigor.
9/25 anonim válasza:
Ez szigor?
Mondjuk, tanulhatnál, nyavalygás helyett...
10/25 anonim válasza:
Amikor én annyi idős voltam mint te, hétköznap iskolaidőben nem mehettem sehova, heti 2x magántanárhoz jártam korrepetálásra matekból mert nem voltam túl jó a tárgyból. Bulizni nem mehettem, hétvgén este 7-8ra, maximum 9-re otthon kellett lennem. Először 18 évesen mehettem bulizni 12.-es koromban, akkor is maximum hajnali 2-re haza kellett érnem. Ha csúsztam 5 percet a hazaéréssel már hivtak telefonon, hogy merre járok. Minden szombat reggel felkeltettek 8 körül, hogy ameddig ők elmennek bevásárolni, takarítsak össze, porszívózás, felmosás a közös terekben, wc, fürdő takarítás mire hazaérnek. Volt hogy hétköznap délutánonkent is felhívtak míg ők dolgoztak, hogy fél órám van összekapni kicsit a házat, mert xy jönni fog mikor ők hazaérnek a munkából. Ilyen hogy fesztivál, több napos buli valahol szóba se jöhetett, meg sem kérdeztem. Alap sminket feltehettem, szemceruza szempilaspirál, hajat is festettem, bár sminből nem is volt többre igényem. Hétköznap nekem is max este 11-kor már aludnom kellett, este 9kor kikapcsolták a netet, hogy véletlenül se gépezzek tovább. Úgyhogy nem, a te szüleid ehhez képest egyàltalán nem szigorúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!